328 950 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Orendt Jácint Szülészet-Nőgyógyászat

Dr. Orendt Jácint Szülészet-Nőgyógyászat

Dr. Orendt Jácint Szülészet-Nőgyógyászat

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Szülészet-nőgyógyászati magánrendelőmben nyújtott szolgálatatások: Méhnyakrák szűrés, kolposzkópia, kismedencei ultrahangdiagnosztika, általános nőgyógyászati kivizsgálás, vérzési rendellenességek kivizsgálása és kezelése, nőgyógyászati hormonális zavarok...
Tovább olvasom
8600 Siófok, Fő utca 174-176 , Átrium Üzletház I. emelet

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Szülészet-nőgyógyászati magánrendelőmben nyújtott szolgálatatások: Méhnyakrák szűrés, kolposzkópia, kismedencei ultrahangdiagnosztika, általános nőgyógyászati kivizsgálás, vérzési rendellenességek kivizsgálása és kezelése, nőgyógyászati hormonális zavarok ill. meddőség kivizsgálása és kezelése, ultrahang diagnosztika, emlőrákszűrés, terhestanácsadás és gondozás, szexuális tanácsadás.

Megközelíthetőség

  Siófok központjában található az Átrium Üzletház I. emeletén található a magánrendelő. Vasútállomástól illetve autóbuszpályaudvartól 3 pernyi sétára.

Parkolás

  A Sió Pláza földalatti parkolójában.

Nyitva tartás

  15-19 óráig

Vélemények

114 értékelés
2019. augusztus
2019. augusztus
Tágas várom terem.
Nem volt.
2019. augusztus
2019. július
2019. május
2019. május
2019. május
Nagy és tágas a váró. A rendelő tiszta, kellemes hangulatú.
Nem volt.
2019. május
2019. május
Emberközpontúság, mindenkinek ajánlani tudom.
2019. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése