762 624 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Orendt Jácint Szülészet-Nőgyógyászat

Dr. Orendt Jácint Szülészet-Nőgyógyászat

Dr. Orendt Jácint Szülészet-Nőgyógyászat

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Szülészet-nőgyógyászati magánrendelőmben nyújtott szolgálatatások: Méhnyakrák szűrés, kolposzkópia, kismedencei ultrahangdiagnosztika, általános nőgyógyászati kivizsgálás, vérzési rendellenességek kivizsgálása és kezelése, nőgyógyászati hormonális zavarok...
Tovább olvasom
8600 Siófok, Fő utca 174-176 , Átrium Üzletház I. emelet

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Szülészet-nőgyógyászati magánrendelőmben nyújtott szolgálatatások: Méhnyakrák szűrés, kolposzkópia, kismedencei ultrahangdiagnosztika, általános nőgyógyászati kivizsgálás, vérzési rendellenességek kivizsgálása és kezelése, nőgyógyászati hormonális zavarok ill. meddőség kivizsgálása és kezelése, ultrahang diagnosztika, emlőrákszűrés, terhestanácsadás és gondozás, szexuális tanácsadás.

Megközelíthetőség

  Siófok központjában található az Átrium Üzletház I. emeletén található a magánrendelő. Vasútállomástól illetve autóbuszpályaudvartól 3 pernyi sétára.

Parkolás

  A Sió Pláza földalatti parkolójában.

Nyitva tartás

  15-19 óráig

Vélemények

156 értékelés
2020. június
Technikai felszereltsége megfelelő.
A rendelő belső designja lehangoló,, felújításra szorulna.
2020. május
2020. május
2020. május
Tiszta, rendezett
Nem volt.
2020. május
Barátságos hangulatú.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
2020. április
Teljes körű vizsgálat tanácsadás
2020. április
2020. április
2020. április
Rendkívül kedves fogadtatás várt, azonnali felvilágosítást kaptam arról amit éppen csinál az orvos, elmagyarázta érthetően és ami a legfontosabb azonnal megoldódott a már egy hete húzódó problémám, a gyógyszerek is jónak bizonyultak.
Nincs!
2020. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése