587 664 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Papp Zsófia magánrendelése

Dr. Papp Zsófia magánrendelése

Dr. Papp Zsófia magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dr. Papp Zsófia belgyógyász eklektikus szellemiségű orvos-természetgyógyászati magánrendelője. 
1055 Budapest, V. kerület, Szalay utca 3. (Lipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Dr. Papp Zsófia belgyógyász eklektikus szellemiségű orvos-természetgyógyászati magánrendelője. 

Megközelíthetőség

  A "piros metró" Kossuth téri megállójától gyalog 5 perc. A "kék metró" Arany János utcai vagy Nyugati téri megállójától 15-15 perc gyalog. A 2-s villamos Szalay utcai megállójától 2 perc gyalog. A 4-6-s villamos Jászai Mari téri megállójától 10 perc gyalog. A 15-s busz Markó utcai megállójától 2 perc gyalog. A 70-78-as trolibusz Kossuth Lajos utcai megállójától 5 perc gyalog.

Parkolás

  Az utcán. Parkolási díjat fizetni kell este 20h-ig.

Nyitva tartás

  H 14 - 18h akupunktúrás kezelés, konzultáció K 10 - 18h CSAK ÚJ PÁCIENSEINK RÉSZÉRE Sz 14 - 18h masszázskezelések Cs 14 - 18h akupunktúrás kezelés, konzultáció P 14 - 18h masszázskezelések

Vélemények

2017. május
Két nagyszerű ember, csak szuperlatívuszokban tudok róluk írni. Én tőlük annyit tanultam, hogy az nem meghálálható! Mert nem is a terápia itt a leglényegesebb.
Nem olcsó, de a jót megfizetjük és megspóroljuk a megelőzéssel a gyógyszeren.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése