195 393 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Rosztóczy Levente magánrendelése - Szeged

Dr. Rosztóczy Levente magánrendelése - Szeged

Dr. Rosztóczy Levente magánrendelése - Szeged

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


6723 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 39.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Megközelíthetőség

    3-as villamos. 1-es villamos a Kelemen László utcáig. E mellett van Szeged Belvárosában a Dugonics tér. A Petőfi sgt. innen nyílik. A parkolás fizetős este hatig, de a Bécsi, Illetve Moszkvai körúton kívül ingyenes. Kb. 200 méter

Parkolás

    fizető parkoló

Vélemények

2017. november
2017. augusztus
2016. június
A doktor Úr barátságosan fogadott
A recepció fennkölt, lebecsülő stilusa. Lenézik, semmibe veszik az oda érkező embereket. Hangoztatják, hogy Ök már mióta dolgoznak ott, de nem tanulták meg az oda érkező, fizető betegekkel való szerény , tisztességes beszédet.Nagy szükség lenne arra, hogy valaki felvilágosítsa Őket, hogy Ők vannak a betegekért.
2016. március
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése