245 472 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Schmelás Attila magánrendelése - Pécs

Dr. Schmelás Attila magánrendelése - Pécs

Dr. Schmelás Attila magánrendelése - Pécs

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dr. Schmelás Attila bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos magánrendelője.Magánrendelésünkön négy, csúcstechnikájú lézerrel fogadjuk Önt. Az Ön számára hatékony és megnyugtató megoldást biztosítanak 20 éves tapasztalaton nyugvó beavatkozásaink.Széndioxid l...
Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Dr. Schmelás Attila bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos magánrendelője.

  Magánrendelésünkön négy, csúcstechnikájú lézerrel fogadjuk Önt. Az Ön számára hatékony és megnyugtató megoldást biztosítanak 20 éves tapasztalaton nyugvó beavatkozásaink.

  Széndioxid lézerszéndioxid fraxel lézeralexandrit lézerQ-kapcsolt lézer együttes használata Pécs területén és a régiónkban is szinte egyedülálló. Ezáltal Pécsett is elérhetők azok a korszerű lézeres eljárások, amelyekkel bőrbetegségeket tudunk gyógyítani, képesek vagyunk visszaadni a bőr fiatalságát, szépségét. Hatékony tartós lézeres szőrtelenítő eljárásunk igénybevételével nem kell többé időt, energiát, pénzt fordítania a rendszeres szőrtelenítésre sem. Újdonságként már tetoválás eltávolítást is végzünk. A régióban egyedüliként rendelkezünk körömgombásodás kezelésére alkalmas lézerrel.

  Ön bőrbetegségének és esztétikai problémájának vizsgálata és kezelése érdekében is bizalommal fordulhat magánrendelésünkhöz, 30 éves bőrgyógyászati-kozmetológiai tapasztalatommal várom Önt.

Megközelíthetőség

  Busszal és személygépkocsival is könnyen megközelíthető.

Parkolás

  A rendelő előtt jó parkolási lehetőségeket talál.

Nyitva tartás

  Hétfő: 15.00. - 19. 00. Szerda: 15.00. - 19. 00. Péntek: 15.00. - 19. 00. Előzetes egyeztetés alapján ettől eltérő időpontban is tudjuk Önt fogadni.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése