Google+
147 003 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Schmelás Attila magánrendelése - Pécs

(0)

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a településen >>>

Információk a rendelőről

Dr. Schmelás Attila bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos magánrendelője.Magánrendelésünkön négy, csúcstechnikájú lézerrel fogadjuk Önt. Az Ön számára hatékony és megnyugtató megoldást biztosítanak 20 éves tapasztalaton nyugvó beavatkozásaink.Széndioxid ...

Tovább olvasom >

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Schmelás Attila bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos magánrendelője.

Magánrendelésünkön négy, csúcstechnikájú lézerrel fogadjuk Önt. Az Ön számára hatékony és megnyugtató megoldást biztosítanak 20 éves tapasztalaton nyugvó beavatkozásaink.

Széndioxid lézerszéndioxid fraxel lézeralexandrit lézerQ-kapcsolt lézer együttes használata Pécs területén és a régiónkban is szinte egyedülálló. Ezáltal Pécsett is elérhetők azok a korszerű lézeres eljárások, amelyekkel bőrbetegségeket tudunk gyógyítani, képesek vagyunk visszaadni a bőr fiatalságát, szépségét. Hatékony tartós lézeres szőrtelenítő eljárásunk igénybevételével nem kell többé időt, energiát, pénzt fordítania a rendszeres szőrtelenítésre sem. Újdonságként már tetoválás eltávolítást is végzünk. A régióban egyedüliként rendelkezünk körömgombásodás kezelésére alkalmas lézerrel.

Ön bőrbetegségének és esztétikai problémájának vizsgálata és kezelése érdekében is bizalommal fordulhat magánrendelésünkhöz, 30 éves bőrgyógyászati-kozmetológiai tapasztalatommal várom Önt.

Megközelíthetőség

Busszal és személygépkocsival is könnyen megközelíthető.

Parkoló

A rendelő előtt jó parkolási lehetőségeket talál.

Nyitvatartás

Hétfő: 15.00. - 19. 00.
Szerda: 15.00. - 19. 00.
Péntek: 15.00. - 19. 00.
Előzetes egyeztetés alapján ettől eltérő időpontban is tudjuk Önt fogadni.

Vélemények

0 értékelés

Jelenleg nincs vélemény, légy te az első!

Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig