327 468 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Seidner Judit Magánrendelése - Pest

Dr. Seidner Judit Magánrendelése - Pest

Dr. Seidner Judit Magánrendelése - Pest

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dr. Seidner Judit kardiológus, belgyógyász szakorvos magánrendelése az Oktogon Medical Centerben.   A 4-6 os villamos Teréz krt megállójával szemben. 32 es kapucsengő, a főbejárat után a  földszinten szemben ismét két kapu,   szemben állva a jobb oldali,...
Tovább olvasom
1067 Budapest, VI. kerület, Teréz körút 21. 1. em 5/a (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Dr. Seidner Judit kardiológus, belgyógyász szakorvos magánrendelése az Oktogon Medical Centerben. 

   A 4-6 os villamos Teréz krt megállójával szemben. 32 es kapucsengő, a főbejárat után a  földszinten szemben ismét két kapu,   szemben állva a jobb oldali, újból a 32es kapucsengőt kell megnyomni. 
  Lifttel 1 .emelet, onnan balra, táblával jelölve Oktogon Medical Center.

Megközelíthetőség

  Az Oktogon metróállomástól mindössze pár perc sétára található a rendelő, az Aradi utca és az Andrássy út között, a Teréz körút 21. szám alatt. A 4-6 os villamos Teréz krt megállójával szemben. 32 es kapucsengő, a főbejárat után a földszinten szemben ismét két kapu, szemben állva a jobb oldali, újból a 32es kapucsengőt kell megnyomni. Lifttel 1 .emelet, onnan balra, táblával jelölve Oktogon Medical Center

Vélemények

4 értékelés
2019. június
Nincs
2019. május
2019. május
Minden
-
2019. április
-
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése