330 411 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Skriba Eszter magánrendelése

Dr. Skriba Eszter magánrendelése

Dr. Skriba Eszter magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Tisztelt Pácienseim!Rendelésem júniusban újra elindul csütörtöki napokon, esetenként kedden. A helyszín továbbra is a Czeizel Intézet, amelyen belül mostantól a földszinten egy új rendelőben fogadom Önöket. Témák: családtervezés, meddőség, habituális veté...
Tovább olvasom
1016 Budapest, I. kerület, Bérc utca 23. (Gellérthegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Tisztelt Pácienseim!
  Rendelésem júniusban újra elindul csütörtöki napokon, esetenként kedden. A helyszín továbbra is a Czeizel Intézet, amelyen belül mostantól a földszinten egy új rendelőben fogadom Önöket. Témák: családtervezés, meddőség, habituális vetélés és teljes körű nőgyógyászati problémák, ultrahangdiagnosztika. Magzati és 3D ultrahangot jelenleg még nem áll módomban végezni.
  Lombikprogramok tekintetében rendelésemen előzetesen megbeszélt terápiás terveknek megfelelően, tapasztalt kollégáim továbbra is várják Önöket szeretettel a Róbert Károly Magánkórházban. Személyesen, a tervek szerint 2020.őszétől végzek magam is lombikprogramokat. Dr. Skriba Eszter
  Tisztelettel kérem Önöket, a fenti információkat a foglalásnál legyenek kedvesek figyelembe venni, illetve ennek megfelelően módosítani időpontot!

  Megértésüket köszönöm, Dr. Skriba Eszter

   

   

  1016 BUDAPEST, BÉRC U. 23. Kérjük Önöket, hogy egy időpontot foglaljanak! Amennyiben mégsem alkalmas az időpont, a lehető leghamarabb lemondani szíveskedjenek, hogy más páciens is élhessen vele. Tájékoztatásul közlöm, hogy aznapi időpontlemondás, vagy nem megjelenés esetén a konzultációs alapdíj (18.000 Ft) kiszámlázásra kerül.

Parkolás

  ingyenes az intézet saját parkolójában

Nyitva tartás

  hétfőnként 16 - 19 óra között

Vélemények

1038 értékelés
2019. augusztus
Segítőkész személyzet.
Rossz tapasztalatom nem volt.
2019. augusztus
Saját parkoló
Nem volt.
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. augusztus
Légkondicionált, kellemes váróterem, korszerű eszközök, esztétikailag is kellemes élmény
2019. augusztus
A szuper doktorno!
Nincd
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése