756 366 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Skriba Eszter magánrendelése

Dr. Skriba Eszter magánrendelése

Dr. Skriba Eszter magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Tisztelt Pácienseim! December 1-től időpontfoglalás csak a drskribaeszter.hu oldalon található online bejelentkezés útján lehetséges. A már meglévő időpontjaikat is áthelyeztük, fennakadás nélkül várjuk Önöket szeretettel. Ezeket lemondani december 1-től...
Tovább olvasom
1016 Budapest, I. kerület, Bérc utca 23. (Gellérthegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás


  Tisztelt Pácienseim! December 1-től időpontfoglalás csak a drskribaeszter.hu oldalon található online bejelentkezés útján lehetséges. A már meglévő időpontjaikat is áthelyeztük, fennakadás nélkül várjuk Önöket szeretettel. Ezeket lemondani december 1-től átmenetileg a drskribaeszter@gmail.com-ra írott e-mailen keresztül tudják. December 1-től a Foglaljorvost/Dr.Skriba Eszter felülete megszűnik.

  A helyszín továbbra is a Czeizel Intézet, amelyen belül mostantól a földszinten egy új rendelőben fogadom Önöket. Témák: családtervezés, meddőség, habituális vetélés és teljes körű nőgyógyászati problémák, ultrahangdiagnosztika. Magzati és 3D ultrahangot jelenleg még nem áll módomban végezni. Lombikprogramok tekintetében rendelésemen előzetesen megbeszélt terápiás terveknek megfelelően, tapasztalt kollégáim továbbra is várják Önöket szeretettel a Róbert Károly Magánkórházban. Személyesen, a tervek szerint 2020.őszétől végzek magam is lombikprogramokat. Dr. Skriba Eszter

   

   


  Kérjük Önöket, hogy egy időpontot foglaljanak! Amennyiben mégsem alkalmas az időpont, a lehető leghamarabb lemondani szíveskedjenek, hogy más páciens is élhessen vele. Tájékoztatásul közlöm, hogy aznapi időpontlemondás, vagy nem megjelenés esetén a konzultációs alapdíj (18.000 Ft) kiszámlázásra kerül.

   

Parkolás

  ingyenes az intézet saját parkolójában

Nyitva tartás

  hétfőnként 16 - 19 óra között

Vélemények

1109 értékelés
2020. február
A doktornő nagyon kedves volt, és segítőkész.
nem volt
2019. december
Tiszta, rendezett, hangulatos váró.
Nem volt.
2019. december
2019. december
2019. december
2019. december
2019. december
Profi körülmények és felszereltség mellett nagyon laza hangulat volt, aminek köszönhetően nem izgultam. A doktornő nagyon kedves és bármilyen kérdésre azonnal választ kaptam 🙂 csillagos 5ös 🙂
Nem volt ilyen.
2019. december
Tisztasag, kellemes legkor.
Nem volt ilyen.
2019. december
2019. november
Kellemes környezet.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése