826 671 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szabó István Magánrendelése

Dr. Szabó István Magánrendelése

Dr. Szabó István Magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


*** FONTOS INFORMÁCIÓ*** Az időpont foglalását követően a Doktor úr asszisztense telefonon keresi a Önt, hogy a konzultáció előtt szükséges kérdéseket tisztázza, valamint a leletküldést egyeztessék. Dr. Szabó István ortopéd sebész online magánrendelése.
Budapest, XI. kerület, Online konzultáció

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  *** FONTOS INFORMÁCIÓ***

  Az időpont foglalását követően a Doktor úr asszisztense telefonon keresi a Önt, hogy a konzultáció előtt szükséges kérdéseket tisztázza, valamint a leletküldést egyeztessék.


  Dr. Szabó István ortopéd sebész online magánrendelése.

Nyitva tartás

  Minden páratlan héten pénteken 8:00 - 11:45

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése