576 927 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szegő György magánrendelése

Dr. Szegő György magánrendelése

Dr. Szegő György magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dr. Szegő György fogorvos magánrendelője korszerű, modern műszerekkel felszerelt, melyek segítségével nyújt profi szakellátást pácienseinek. 
1137 Budapest, XIII. kerület, Pozsonyi út 15-17. 1.em.4. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    Dr. Szegő György fogorvos magánrendelője korszerű, modern műszerekkel felszerelt, melyek segítségével nyújt profi szakellátást pácienseinek. 

Megközelíthetőség

    A rendelő kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető. A Nyugati Pályaudvartól a 4-6 villamossal a Jászai Mari térig közlekedve, majd a megállótól a Pozsonyi útra kanyarodva érhető el a rendelő.

Vélemények

11 értékelés
2019. december
Gyors, precíz kezelés
Nem volt
2019. november
2019. november
Hogy beengedtek a kapun
Az, hogy időpontot foglaltam, 11:15re, 11:35kor kijött az asszisztens egy másik hölgyre vigyorogva, hogy mindjárt mehet és ő következik. Egy másik várakozó férfi pedig közölte, hogy 1re neki xy helyen kell lennie, tehát mindenki előrébb volt rangsorolva, csak érteném, hogy minek kaptam időpontot...
2019. október
Nagyon kedves es segítőkész légkör fogadott.
Nem volt
2019. szeptember
2019. augusztus
2019. július
2019. június
Minden okés.
Lehet csak figyelmetlen voltam de nem találtam mosdót
2019. március
Jó a felszereltség, az ellátás, a szaktudás és megfelelőek az árak is.
2018. november
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése