139 356 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Túri és Társa Orvosi rendelő

Dr. Túri és Társa Orvosi rendelő

Dr. Túri és Társa Orvosi rendelő

Információk a rendelőről


A négy rendelővel, műtővel és az egyik legkorszerűbb (Samsung H60) 4D-s (négydimenziós) ultrahang-laborral felszerelt poliklinika Budapest belvárosában, a Vas u.-Stáhly u. (a Corvin Áruház mögötti utca) sarkán található, ahol 21 tapasztalt orvos ill. szak...
Tovább olvasom
1085 Budapest, VIII. kerület, Stáhly utca 2/A V. emelet 5. ajtó (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A négy rendelővel, műtővel és az egyik legkorszerűbb (Samsung H60) 4D-s (négydimenziós) ultrahang-laborral felszerelt poliklinika Budapest belvárosában, a Vas u.-Stáhly u. (a Corvin Áruház mögötti utca) sarkán található, ahol 21 tapasztalt orvos ill. szakdolgozó áll készen az Önök fogadására.

Megközelíthetőség

    Közösségi közlekedés Autóbusz: 5, 7, 8, 112, 173, 178, 178A, 233E, 239 < (100 m-en belül) 7E, 9, 15, 99,109, 115, 173E, 175, 178A < (350 m-en belül) ill. "a 4-es-6-os ;-)" villamos és az M2 (kelet-nyugati metró) M4

Vélemények

1236 értékelés
2019. április
2019. április
2019. április
2019. április
2019. április
2019. április
2019. április
nem volt kellemes. 15 percet szant ram, ami nem elegseges semmire. Kapkodas, hadaras, kaptam tanacsokat, de az orvos nem irta le nekem, nekem pedig nem volt ra idom, mert akkor lemaradok...
Nem ereztem ugy, hogy foglalkozik a problemammal. A rendelo kritikan aluli. Nincs elkeritve az oltozesre szant hely. A szures eredmenyeert is nekem kell majd telefonalgatnom, ok nem ertesitenek.
2019. április
2019. március
2019. március
A recepciós lány nagyon kedves, mosolygós és segítőkész volt, mindent türelmesen és aprólékosan elmagyarázott.
A vizsgálat végén sokat kellett várni a receptre. Ami nem csoda, hiszen sorban jöttek a telefonok és az újabb páciensek, akikkel egyetlen ember foglalkozott.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése