421 188 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Túri és Társa Orvosi rendelő

Dr. Túri és Társa Orvosi rendelő

Dr. Túri és Társa Orvosi rendelő

Információk a rendelőről


A négy rendelővel, műtővel és az egyik legkorszerűbb (Samsung H60) 4D-s (négydimenziós) ultrahang-laborral felszerelt poliklinika Budapest belvárosában, a Vas u.-Stáhly u. (a Corvin Áruház mögötti utca) sarkán található, ahol 21 tapasztalt orvos ill. szak...
Tovább olvasom
1085 Budapest, VIII. kerület, Stáhly utca 2/A V. emelet 5. ajtó (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A négy rendelővel, műtővel és az egyik legkorszerűbb (Samsung H60) 4D-s (négydimenziós) ultrahang-laborral felszerelt poliklinika Budapest belvárosában, a Vas u.-Stáhly u. (a Corvin Áruház mögötti utca) sarkán található, ahol 21 tapasztalt orvos ill. szakdolgozó áll készen az Önök fogadására.

Megközelíthetőség

    Közösségi közlekedés Autóbusz: 5, 7, 8, 112, 173, 178, 178A, 233E, 239 < (100 m-en belül) 7E, 9, 15, 99,109, 115, 173E, 175, 178A < (350 m-en belül) ill. "a 4-es-6-os ;-)" villamos és az M2 (kelet-nyugati metró) M4

Vélemények

1397 értékelés
2019. október
A kedves, együttműködő recepciós hölgy, és természetesen a doktornő maga, a szakmaiságával, kiegyensúlyozottságával!
Nem volt ilyen.
2019. október
2019. október
2019. október
A nőgyógyászati ultrahang vizsgálat borsos árától függetlenül-azzal együtt meg még inkább- a szűk kis szobában nagyon megalázó volt számomra - de a kedves doktornő számára is kínos lehet - testközelből követni a páciensek törölközését vizsgálat után. Zavaromban kérdezni sem mertem. Szörnyű volt a szituáció.
2019. október
Le a kalappal az asszisztensek és a doktornő előtt is. A "kiszolgálás", a tájékoztatás minden várakozásomon felüli volt. A doktornő nagyon alapos, a vizsgálat közben folyamatosan tájékoztat mindenről, ami éppen zajlik. Nem tapasztaltam még ilyen hozzáállást soha sehol. Köszönöm
Nem volt ilyen.
2019. október
Mindig kedvesek, figyelmesek, segítőkészek.
Eddig nem volt!
2019. október
Minimális várakozási idő (1-2 perc), és elég hely a váróban, hogy mindenki leülhessen, aki szeretne.
Nem volt ilyen.
2019. október
2019. október
2019. október
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése