1 696 074 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Varga Zsolt Magánrendelése - Tatabánya

Dr. Varga Zsolt Magánrendelése - Tatabánya

2800 Tatabánya,
Réti utca 56. fsz. 1.
Információk a rendelőről

Dr. Varga Zsolt szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász főrovos tatabányai magánrendelése.A mediterrán stílusú rendelő Tatabánya Dózsakert városrészében helyezkedik el, ahol modern eszközpark, nyugodt légkör, légkondícionált környezet várja a pácienseket.A rendelőtől 50 méterre található a buszmegálló, így a tömegközleke...

Tovább olvasom

Dr. Varga Zsolt Magánrendelése - Tatabánya

Információk a rendelőről

Dr. Varga Zsolt szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász főrovos tatabányai magánrendelése.A mediterrán stílusú rendelő Tatabánya Dózsakert városrészében helyezkedik el, ahol modern eszközpark, nyugodt légkör, légkondícionált környezet várja a pácienseket.A...
Tovább olvasom
2800 Tatabánya, Réti utca 56. fsz. 1.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Varga Zsolt szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász főrovos tatabányai magánrendelése.

A mediterrán stílusú rendelő Tatabánya Dózsakert városrészében helyezkedik el, ahol modern eszközpark, nyugodt légkör, légkondícionált környezet várja a pácienseket.
A rendelőtől 50 méterre található a buszmegálló, így a tömegközlekedéssel érkező páciensek is egy-két perces sétával megközelíthetik a magánrendelőt.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Ingyenes parkolás a rendelő előtt.

Nyitva tartás

Kedd, Szerda: 9:00-12:00 Kedd, Szerda: 16:00-18:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése