1 572 543 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Zonda Igor magánrendelése

Dr. Zonda Igor magánrendelése

1126 Budapest, XII. kerület,
Kiss János altábornagy utca. 48/b. fszt 2.
(Németvölgy)
Információk a rendelőről

Az allergia okozta betegségekben szenvedők száma az utóbbi évtizedekben rohamos mértékben növekszik. Igaz ez mind a szénanátha, mind az asztma de az ekcéma és ételallergia esetében is, felnőttek és gyermekek esetén egyaránt. Az allergia sokak számára misztikus, kideríthetetlen, kezelhetetlen, gyógyíthatatlan betegségek...

Tovább olvasom
Dr. Zonda Igor magánrendelése

Dr. Zonda Igor magánrendelése

Információk a rendelőről

Az allergia okozta betegségekben szenvedők száma az utóbbi évtizedekben rohamos mértékben növekszik. Igaz ez mind a szénanátha, mind az asztma de az ekcéma és ételallergia esetében is, felnőttek és gyermekek esetén egyaránt. Az allergia sokak számára misz...
Tovább olvasom
1126 Budapest, XII. kerület, Kiss János altábornagy utca. 48/b. fszt 2. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az allergia okozta betegségekben szenvedők száma az utóbbi évtizedekben rohamos mértékben növekszik. Igaz ez mind a szénanátha, mind az asztma de az ekcéma és ételallergia esetében is, felnőttek és gyermekek esetén egyaránt. Az allergia sokak számára misztikus, kideríthetetlen, kezelhetetlen, gyógyíthatatlan betegségek csoportja.
Ezért a legtöbb beteg inkább szenved a kellemetlen, sokszor életet is veszélyeztető tünetektől , de nem fordul időben orvoshoz. Allergológusként eddig szerzett tapasztalataim alapján meg vagyok győződve arról, hogy gyakorlatilag minden allergia okozta betegség eredete megfelelő allergiavizsgálat (allergia teszt, allergiavizsgálat vérből ) segítségével kideríthető és időben felismerve kitűnően kezelhető, gyógyítható vagy megelőzhető.

Megközelíthetőség

A Böszörményi út és a Kiss J. altábornagy u. kereszteződése után a 2. ház Tömegközlekedéssel: az 59-es villamossal a Moszkva tértől a 4., a Déli pályaudvartól a 3. megálló. Innen 50 méter a rendelő.

Parkolás

Kiss János altábornagy utcában és a környéken közterületen

Nyitva tartás

H-P 8-20

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése