Google+
127 470 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Zonda Igor magánrendelése

(0)

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

Az allergia okozta betegségekben szenvedők száma az utóbbi évtizedekben rohamos mértékben növekszik. Igaz ez mind a szénanátha, mind az asztma de az ekcéma és ételallergia esetében is, felnőttek és gyermekek esetén egyaránt. Az allergia sokak sz...

Tovább olvasom >
A

Dr. Zonda Igor magánrendelése

1126 Budapest, XII. kerület, Kiss János altábornagy utca. 48/b. fszt 2. (Németvölgy)

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az allergia okozta betegségekben szenvedők száma az utóbbi évtizedekben rohamos mértékben növekszik. Igaz ez mind a szénanátha, mind az asztma de az ekcéma és ételallergia esetében is, felnőttek és gyermekek esetén egyaránt. Az allergia sokak számára misztikus, kideríthetetlen, kezelhetetlen, gyógyíthatatlan betegségek csoportja.
Ezért a legtöbb beteg inkább szenved a kellemetlen, sokszor életet is veszélyeztető tünetektől , de nem fordul időben orvoshoz. Allergológusként eddig szerzett tapasztalataim alapján meg vagyok győződve arról, hogy gyakorlatilag minden allergia okozta betegség eredete megfelelő allergiavizsgálat (allergia teszt, allergiavizsgálat vérből ) segítségével kideríthető és időben felismerve kitűnően kezelhető, gyógyítható vagy megelőzhető.

Megközelíthetőség

A Böszörményi út és a Kiss J. altábornagy u. kereszteződése után a 2. ház Tömegközlekedéssel: az 59-es villamossal a Moszkva tértől a 4., a Déli pályaudvartól a 3. megálló. Innen 50 méter a rendelő.

Parkoló

Kiss János altábornagy utcában és a környéken közterületen

Nyitvatartás

H-P 8-20

Vélemények

0 értékelés

Jelenleg nincs vélemény, légy te az első!

Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig