756 270 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Zonda Igor magánrendelése

Dr. Zonda Igor magánrendelése

Dr. Zonda Igor magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az allergia okozta betegségekben szenvedők száma az utóbbi évtizedekben rohamos mértékben növekszik. Igaz ez mind a szénanátha, mind az asztma de az ekcéma és ételallergia esetében is, felnőttek és gyermekek esetén egyaránt. Az allergia sokak számára misz...
Tovább olvasom
1126 Budapest, XII. kerület, Kiss János altábornagy utca. 48/b. fszt 2. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az allergia okozta betegségekben szenvedők száma az utóbbi évtizedekben rohamos mértékben növekszik. Igaz ez mind a szénanátha, mind az asztma de az ekcéma és ételallergia esetében is, felnőttek és gyermekek esetén egyaránt. Az allergia sokak számára misztikus, kideríthetetlen, kezelhetetlen, gyógyíthatatlan betegségek csoportja.
  Ezért a legtöbb beteg inkább szenved a kellemetlen, sokszor életet is veszélyeztető tünetektől , de nem fordul időben orvoshoz. Allergológusként eddig szerzett tapasztalataim alapján meg vagyok győződve arról, hogy gyakorlatilag minden allergia okozta betegség eredete megfelelő allergiavizsgálat (allergia teszt, allergiavizsgálat vérből ) segítségével kideríthető és időben felismerve kitűnően kezelhető, gyógyítható vagy megelőzhető.

Megközelíthetőség

  A Böszörményi út és a Kiss J. altábornagy u. kereszteződése után a 2. ház Tömegközlekedéssel: az 59-es villamossal a Moszkva tértől a 4., a Déli pályaudvartól a 3. megálló. Innen 50 méter a rendelő.

Parkolás

  Kiss János altábornagy utcában és a környéken közterületen

Nyitva tartás

  H-P 8-20

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése