1 594 836 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
EchoDent - Debrecen

EchoDent - Debrecen

4032 Debrecen,
Kossuth utca 56.
Információk a rendelőről

Az Echo egészségügyi szolgáltatást nyújtó Kft. 1996-ban magánfogorvosi ellátással bővítette tevékenységi körét. Debrecen belvárosában, a Kossuth utca 56 szám alatt alakítottuk ki kétszemélyes, minden igényt kielégítő, barátságos, kellemes hangulatú rendelőnket. A folyamatos fejleszéseknek köszönhetően a mai kornak megf...

Tovább olvasom
EchoDent - Debrecen

EchoDent - Debrecen

Információk a rendelőről

Az Echo egészségügyi szolgáltatást nyújtó Kft. 1996-ban magánfogorvosi ellátással bővítette tevékenységi körét. Debrecen belvárosában, a Kossuth utca 56 szám alatt alakítottuk ki kétszemélyes, minden igényt kielégítő, barátságos, kellemes hangulatú rendel...
Tovább olvasom
4032 Debrecen, Kossuth utca 56.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az Echo egészségügyi szolgáltatást nyújtó Kft. 1996-ban magánfogorvosi ellátással bővítette tevékenységi körét. Debrecen belvárosában, a Kossuth utca 56 szám alatt alakítottuk ki kétszemélyes, minden igényt kielégítő, barátságos, kellemes hangulatú rendelőnket.

A folyamatos fejleszéseknek köszönhetően a mai kornak megfelelő, legmodernebb kezelőegységekben minőségi anyagok felhasználásával kezeljük ügyfeleinket. Digitális RTG gépünk biztosítja, hogy kis kis sugárterhelés mellett a lehető legpontosabb diagnózist állítsuk fel.

A programozott betegellátás lehetővé teszi a várakozási idő minimalizását, melyet fontosnak tartunk a mai rohanó világban. A rendelőben lévő oldott légkör, a maximális tisztaság és sterilitás éa a magas szinvonalú kiszolgálás hamar népszerűvé tette fogászatunkat a magyar és külföldi ügyfelek körében egyaránt.

Magas szintű fogászati szolgáltatás, minőségi anyagokkal, korrekt áron. Ezt biztosítjuk Önnek!

A fogászati kezeléseket Dr. Péter László, a fog- és szájbetegségek szakorvosa, inplantológus végzi. A több, mint 15 éves szakmai tapasztalat, a hazai- és külföldi továbbképzések garantálják, hogy Ön fájdalom nélkül a legjobb ellátást vehesse igénybe.

Megközelíthetőség

Megközelítés a Cegléd utca - Méliusz tér felőli irányból. A bejáratra nagyobb ívben kell rákanyarodni!

Parkolás

Az udvarban 20 férőhelyes őrzött parkoló található.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése