761 775 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Egyensúly Pszichoterápiás Rendelő

Egyensúly Pszichoterápiás Rendelő

Egyensúly Pszichoterápiás Rendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az Egyensúly Pszichoterápiás Rendelő pszichológusok munkaközössége. A hozzájuk fordulókat „beszélgető kúrával”, pszichoterápiával kezelik, ez a módszer számtalan lelki probléma, feszültség esetén segíthet. Sokféle pszichoterápiás módszer létezik, a kezelé...
Tovább olvasom
1136 Budapest, XIII. kerület, Pannónia utca 25. I/5. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az Egyensúly Pszichoterápiás Rendelő pszichológusok munkaközössége. A hozzájuk fordulókat „beszélgető kúrával”, pszichoterápiával kezelik, ez a módszer számtalan lelki probléma, feszültség esetén segíthet. Sokféle pszichoterápiás módszer létezik, a kezelés mindig személyre szabottan, az Ön problémájának, helyzetének, személyiségének megfelelően történik.

   

Megközelíthetőség

  Kapucsengő: 15-ös. A rendelő a Jászai Mari tértől néhány perc sétára található.

Parkolás

  A környék utcáin reggel 8 és este 6 óra között fizetős a parkolás!

Vélemények

2012. június
nem volt kellemetlen tapasztalatom
2011. augusztus
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése