245 472 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Eitler Szilvia magánrendelése

Eitler Szilvia magánrendelése

Eitler Szilvia magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Eitler Szilvia pszichológus magánrendelése.  **** A RENDELŐ 2017.06.01.-TŐL A KÖVETKEZŐ CÍMEN ÜZEMEL: 1037 BUDAPEST, MONTEVIDEO UTCA 16/A ****
1037 Budapest, III. kerület, Montevideó utca 16/A (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Eitler Szilvia pszichológus magánrendelése.  **** A RENDELŐ 2017.06.01.-TŐL A KÖVETKEZŐ CÍMEN ÜZEMEL: 1037 BUDAPEST, MONTEVIDEO UTCA 16/A ****

Megközelíthetőség

  Szépvölgyi Business Park Global Partners Irodaépület: 1037 Budapest, Montevideo utca 16/a, 18-as sorompó mellett rögtön jobbra, bejárat a sövénynél. Kapucsengő: Global Partners Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető: Villamosok: 17, 19, 41 (Kolosy tér) Buszok: 29, 111, 65 (Ürömi utca), 9, 109 (Kolosy tér)

Parkolás

  A környező utcákban és a mélygarázsban a parkolásért fizetni kell. Munkaidő után, a késő délutáni órákban az iroda előtti ingyenes parkolórészek felszabadulhatnak.

Nyitva tartás

  Hétfő: 10-12ig Kedd: 15-20ig Szerda: 15-20ig Péntek: 15-16ig

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése