1 582 245 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Elite Clinic - Debrecen

Elite Clinic - Debrecen

4026 Debrecen,
Bem tér 9.
Információk a rendelőről

A debreceni Elite Clinic 2015-ben nyitotta meg kapuit. A klinika kitűnő orvosai több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal, szakszerű ellátással és a legkorzserűbb technológiákkal várják  pácienseiket.   Az Elite Clinic-en végzett beavatkozások:  - Hasplasztika - Mellfelvarrás - Mellkisebbítés - Mellnagyobbítás im...

Tovább olvasom

Elite Clinic - Debrecen

Információk a rendelőről

A debreceni Elite Clinic 2015-ben nyitotta meg kapuit. A klinika kitűnő orvosai több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal, szakszerű ellátással és a legkorzserűbb technológiákkal várják  pácienseiket.   Az Elite Clinic-en végzett beavatkozások:  - Hasp...
Tovább olvasom
4026 Debrecen, Bem tér 9.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A debreceni Elite Clinic 2015-ben nyitotta meg kapuit. A klinika kitűnő orvosai több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal, szakszerű ellátással és a legkorzserűbb technológiákkal várják  pácienseiket.

 

Az Elite Clinic-en végzett beavatkozások: 

- Hasplasztika

- Mellfelvarrás

- Mellkisebbítés

- Mellnagyobbítás implantátummal

- Arcplasztika

- Orrplasztika

- Szemhéjplasztika

- Ráncfeltöltés saját zsírral

- Ajak feltöltés

- Botox kezelés

- Lézersebészeti beavatkozások

 

Egyéb szolgáltatások:

- Nőgyógyászat

- Fogászat

- Bőrgyógyászat

- Sebészet

- Érsebészet

Megközelíthetőség

A klinika 5 perc sétára található a Malompark Bevásárlóközponttól, a Bem téren. Tömegközlekedés szempontjából is egyszerűen megközelíthető, a 21-es autóbusz és az 1-es villamos is a klinika közelében áll meg.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése