588 084 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Emineo Magánkórház - Egészségügyi és Baleseti Központ

Emineo Magánkórház - Egészségügyi és Baleseti Központ

Emineo Magánkórház - Egészségügyi és Baleseti Központ

Információk a rendelőről


Az Emineo Magánkórház minőségi és emberközpontú járóbeteg szakrendelésekkel, valamint 18 ágyas exkluzív fekvőbeteg osztályán két korszerű műtővel várja pácienseit.
1016 Budapest, I. kerület, Hegyalja út 7-13. (Buda Center)  (Tabán)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az Emineo Magánkórház minőségi és emberközpontú járóbeteg szakrendelésekkel, valamint 18 ágyas exkluzív fekvőbeteg osztályán két korszerű műtővel várja pácienseit.

Megközelíthetőség

  A Móricz Zsigmond körtér metrómegállótól induló 27-es jelzésű busszal a Sánc utca megállóig közlekedve, majd onnan gyalogosan az Alsóhegyi út irányába haladva érhető el a kórház. A 8E, 108E, 110 és 112 buszokkal is megközelíthető az intézmény: Pest irányából a Sánc utca megállónál, a BAH csomópont felől érkezve pedig a Mészáros utca megállónál kell leszállni, ahonnan néhány perc sétával érhető el az Emineo Magánkórház.

Parkolás

  Pácienseink részére szabad helyek függvényében parkolási lehetőséget biztosítunk a Buda Center Irodaház mélygarázsában. Ehhez szükséges, hogy előzetes bejelentkezése, időpontfoglalása alkalmával adja meg rendszámát. A mélygarázsba a lehajtó kaputelefonján bemondott rendszáma alapján tudjuk beengedni. A mínusz egyes szinten az Emineo Vendég feliratú szabad helyeken tud leparkolni. A kihajtásnál a kapu automatikusan ki fog nyílni. A be- és kihajtás a KRESZ szabályainak megfelelően történik.

Nyitva tartás

  H-P 8:00-20:00 Baleseti ügyelet minden nap 0-24:00

Vélemények

2 értékelés
2020. január
Szép környezet, tisztaság.
Nehezen megközelíthető a mélygarázs.
2019. december
Nagyon gyorsan zajlott minden, annak ellenére, hogy voltak jópáran. A röntgenfelvételt automatikusan elküldték emailen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése