1 344 447 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kováts Viktória - Endokrinológus, Belgyógyász

Dr. Kováts Viktória

5.0 | 12 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Kováts Viktória belgyógyász, endokrinológus szakorvos magánrendelése. Fontosnak tartom, hogy a gondozottjaim részéről minden esetben egyértelmű legyen, mi történik velük a kezelés során, hiszen ez az egyik meghatározó kulcseleme a gyógyulási folya...

Tovább olvasom
Dr. Kováts Viktória - Endokrinológus, Belgyógyász

Dr. Kováts Viktória

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Kováts Viktória belgyógyász, endokrinológus szakorvos magánrendelése. Fontosnak tartom, hogy a gondozottjaim részéről minden esetben egyértelmű legyen, mi történik velük a kezelés során, hiszen ez az egyik meghatározó kulcseleme a gyógyulási folyamatnak. A szakmai maximalizmusra való törekvés mellett, pácienseimhe...

Tovább olvasom
Periodx Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ
1013 Budapest, I. kerület, Roham u. 3. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kováts Viktória belgyógyász, endokrinológus szakorvos magánrendelése.

Fontosnak tartom, hogy a gondozottjaim részéről minden esetben egyértelmű legyen, mi történik velük a kezelés során, hiszen ez az egyik meghatározó kulcseleme a gyógyulási folyamatnak. A szakmai maximalizmusra való törekvés mellett, pácienseimhez minden körülmények között a legnagyobb elhivatottsággal és nyitottsággal fordulok. Az ennek hozadékaként megjelenő, stabil bizalmi alapokon álló orvos - páciens kapcsolat segít teljességében feltérképezni mindazon apró kirakódarabokat, amelyekből végül összeáll a pontos diagnózis és kialakítható az egyénre szabott gondozási terv. Szakmai érdeklődési területeim elsődlegesen a pajzsmirigy betegségek, inzulinrezisztencia, PCOS valamint a magas vérnyomás betegség hátterének kivizsgálására és kezelésére irányulnak.

Specializáció

 • Pajzsmirigy betegségek kivizsgálása és kezelése
 • PCO szindróma
 • Szénhidrát-anyagcsere zavar (Inzulinrezisztencia)
 • Elhízás hormonális okainak feltárása
 • Kóros hajhullás, rendellenes szőrnövekedés, pattanásos arcbőr hátterének kivizsgálása
 • Magas vérnyomás betegség hátterének kivizsgálása és kezelése
 • Hiperprolactinaemia (magas prolaktin szint) hátterének vizsgálata
 • Meddőség hormonális okainak feltárása
 • Általános belgyógyászati gondozás

Tanulmányok

 • 2020 - Endokrinológia és anyagcsere- betegségek szakvizsga
 • 2014 - Belgyógyászati szakvizsga
 • 2009 - Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar - általános orvos

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Andrea
2021. február
A doktorno egeszben nezett engem, nem csak a laboromat. Nagyon hasznos konzultacio volt, mar kontrollra is bejelentkeztem:)
Nem volt
Anna
2021. február
Minden alkalommal kivalo ellatast kaptam. Alapos, figyelmes orvos.
-
orsolya
2021. január
Az egyik legalaposabb és leglelkiismeretesebb orvos, akit csak ismerek. Sajnos több magánrendelésen is megfordultam már a betegségem kapcsán, de ilyen típusú pozitív hozzáállással és profizmussal még sehol sem találkoztam azelőtt. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a doktornőre, biztonságban érzem magam nála. Jószívvel szoktam ajánlani bármelyik ismerősömnek.
Éva
2021. január
A doktornő hihetetlenül empatikus és közvetlen. Az első olyan hely, ahol komolyan vesznek és nemcsak hisztinek titulálják az állapotomat. Végre valaki érthetően elmagyarázta a tüneteim hátterét és már nem azt érzem, hogy én csinálok valamit rosszul vagy baj van velem. Szakértelme és emberi hozzáállása teljesen megnyugtató és érthető mindenki számára, az egyik legjobb orvos, akivel valaha találkoztam.
Tünde
2021. január
Megnyugtató térben egy valóban profi szakemberrel találkoztam. Közvetlen és egyenrangú kapcsolódásban még a számomra korábban érthetetlen vagy félelmetesnek tűnő információkat is érthetően elmagyarázta a doktornő. Végre megértettem az állapotomat, hogy mi miért történik velem és mi lesz a következő lépés, hogy jobban legyek. Teljes mértékben bevont a konzultációba és a kezelésem kialakításába, ami számomra teljesen új élmény volt. Szívből ajánlom és mindent köszönök!
Kornélia
2021. január
Inzulinrezisztencia és PCOS problémával fordultam a doktornőhöz.Nagyon alapos volt ennyire részletekbe belemenően azelőtt még senki nem kérdezett ki és nézte át a leleteimet. Ennek köszönhetően sok múltbeli hiányosság is napvilágra került az állapotommal kapcsolatban,amire máshol azelőtt csak legyintettek.Maximálisan körültekintő volt, rengeteg időt szánt rám (1óra), minden kérdésemre választ kaptam.Szakmai felkészültsége mellett rendkívül közvetlen és barátságos is,ami szintén nagyon pozitív.
Eszter
2021. január
Ha lehetne 10 csillagot adnék. Évek óta tartó problémával érkeztem amit eddig sehol nem vettek komolyan..A doktornő vette a fáradtságot és célzott kérdéseket tett fel, kiírta a vizsgálatokat és végre egyértelmű lett hol a probléma.Kíváló orvos, csak ajánlani tudom.
Nem volt semmilyen kellemetlen tapasztalatom.
tímea
2020. december
Sok endokrin rendelésen jártam már, de jó esetben is maximum 15 percet szántak rám, és a problémám sem oldódott meg. Ez volt az első alkalom, hogy kaptam időt arra, hogy el tudjam mondani mi valóban a panaszom és nem csak a laborjaimból nézett fel rám az orvos ha éppen nem gépelt. A doktornő rámutatott a panaszaim hátterére és gyakorlatilag megoldotta problémámat. Nagyon hálás vagyok a doktornőnek, valóban profi és igényes munkát végez.
Egyáltalán nem volt ilyen
Szilvi
2020. december
Nagyon körültekintő, alapos volt a vizsgálat és a magyarázat is hozzá. Nagyon tetszett, hogy a doktornő partnerként kezelt és rengeteg időt szánt rám. Össze sem hasonlítható más endokrinológiai rendeléshez, ahol eddig már sajnos megfordultam. Gyakorlatilag fél év alatt rendbe tette az értékeimet, illetve kiderült más probléma is. Abszolút elégedett vagyok. Szívből ajánlom mindenkinek, aki nem akar felesleges köröket futni.
Kinga
2020. december
Végre egy hely, ahol komolyan veszik az embert és a problémáit. Emberséges bánásmód, szakértelem. Csillagos 5-ös.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése