229 716 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
L33 Medical

L33 Medical

L33 Medical

Információk a rendelőről


Az L33 Medical nőgyógyászati magánrendelő Budaörsön, luxus környezetben várja gyógyulni vágyó pácienseit és a kismamákat.
2040 Budaörs, Lévai utca 33.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    Az L33 Medical nőgyógyászati magánrendelő Budaörsön, luxus környezetben várja gyógyulni vágyó pácienseit és a kismamákat.

Megközelíthetőség

    A magánrendelés Budaörsön, a Lévai utca 33. szám alatt található. A Móricz Zsigmond körtértől közvetlenül elérhető a 240-es busszal. A Városháza megállótól gyalogosan a Szabadság úton közlekedve, majd az első balra nyíló utcában található meg.

Parkolás

    Parkolási lehetőség az utcán.

Vélemények

153 értékelés
2019. június
2019. június
Miliő
2019. május
2019. május
Nyugalom, rám figyeltek,
-
2019. május
2019. május
2019. május
Utolsó pillanatban (fél nappal a megbeszélt találkozó előtt) kiderült, hogy ugyanarra sz időpontra többen vagyunk előjegyezve. A kivizsgálás ugyan alapos volt, de előzetes egyeztetés során semmilyen útmutatást nem adtak a vizsgálat várható menetéről. Első orvosi vizsgálat során úgy gondolom, hogy szükségszerű. Tekintettel arra, hogy így a vizsgálatot nem tudták elvégezni megfelelően.
2019. május
Kedves, vidám.
2019. május
Nem kellett várakoznom.
Nagyon drága lett a vizsgálat. A doktor úr nem hívte fel a figyelmemet, hogy minden egyes mozdulatának díja van.
2019. május
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése