483 384 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
L33 Medical

L33 Medical

L33 Medical

Információk a rendelőről


Az L33 Medical nőgyógyászati magánrendelő Budaörsön, luxus környezetben várja gyógyulni vágyó pácienseit és a kismamákat.
2040 Budaörs, Lévai utca 33.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    Az L33 Medical nőgyógyászati magánrendelő Budaörsön, luxus környezetben várja gyógyulni vágyó pácienseit és a kismamákat.

Megközelíthetőség

    A magánrendelés Budaörsön, a Lévai utca 33. szám alatt található. A Móricz Zsigmond körtértől közvetlenül elérhető a 240-es busszal. A Városháza megállótól gyalogosan a Szabadság úton közlekedve, majd az első balra nyíló utcában található meg.

Parkolás

    Parkolási lehetőség az utcán.

Vélemények

206 értékelés
2019. november
2019. november
Megbízható, alapos, korrekt orvos.
Kicsit drágának találom..
2019. november
Recepciós hölgy nagyon figyelmes, kedves , segítőkész. Doktornő kedves , precíz, végig hallgatja a pácienst és valóban sok figyelmet fordít a probléma feltárására. Egyáltalán nem sietett . Ez az első hely ahol az volt a tapasztalatom , hogy szánnak rám elég időt és nem 10 perc alatt dobnak ki.
Semmilyen kellemetlen tapasztalatom nem volt. Egy dolog volt ami kicsit rosszul érintett, hogy iszonyat mennyiségű pénzbe kerül ha egy komolyabb kivizsgálásra kerül a sor ami akár hosszabb ideig is elhúzódhat. De szerintem ez már minden magán orvosnál sajnos így van .
2019. november
Időpont előtt érkeztünk és azonnal behívtak .
Nem volt .
2019. november
szakszerű, mégis feszültségtől mentes légkör. Gyors, preciz, ellátás
2019. november
2019. november
2019. október
2019. október
Kedvesség,alaposság,tisztaság,körültekintőség.
2019. október
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése