Google+
142 532 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, orosz

Dr. Lehoczki Viktor

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Lehoczki Viktor - Endokrinológia és anyagcsere betegségek szakorvosa Belgyógyász szakorvos Egyetemi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán fejeztem be 2007-ben. Először belgyógyászatból, majd a Semmelweis Egye...

Specializáció, szakmai háttér

endokrinológia, anyagcsere betegségek, pajzsmirigy betegségek, Menstruációs zavarok, pattanásosság, fokozott szőrnövekedés hormonális kivizsgálása, női - férfi meddőség endokrinológiai kivizsgálása, libidócsökkenés hormonális hátterének vizsgálata, ...

Tovább olvasom >
A

Liget Egészségközpont

1068 Budapest, VI. kerület, Benczúr utca 43. (Terézváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Liget Egészségközpont

1068 Budapest, VI. kerület, Benczúr utca 43. (Terézváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Lehoczki Viktor - Endokrinológia és anyagcsere betegségek szakorvosa Belgyógyász szakorvos Egyetemi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán fejeztem be 2007-ben. Először belgyógyászatból, majd a Semmelweis Egyetem II.sz. Belgyógyászati Klinikáján az endokrinológia és anyagcsere betegségek területén szereztem szakvizsgát kiváló minősítéssel. Gyakorlatvezetőként és vizsgáztatóként részt vettem az egyetemi hallgatók oktatásában, valamint több alkalommal tartottam előadást hazai és külföldi konferenciákon. Egyetemi tanulmányaim és szakképzésem alatt több alkalommal jártam az Egyesült Királyságban, melynek során tapasztaltam, hogy mennyire lényeges a nyugodt, betegközpontú szemléletmód, az érthető és alapos betegtájékoztatás, a beteg aggodalmainak a megismerése és megértése. Fontos, hogy Önök szabadon elmondhassák a problémáikat orvosuknak, és vele közösen dönthessenek a gyógymódról, egészségük megőrzéséről. Keressen fel magánrendelésemen, ha a következő problémái vannak: - fáradékonyság - PCOS - pajzsmirigy működési gondok - menstruációs zavarok - túlzott szőrnövekedés, hajhullás, pattanásos bőr - csökkent libidó - magas vérnyomás - fáradékonyság Amennyiben szeretne többet megtudni, a www.endokrinbudapest.com oldalon láthat képeket és olvashat a rendelés menetéről, a kezelt betegségekről.

Specializáció

  • endokrinológia
  • anyagcsere betegségek
  • pajzsmirigy betegségek
  • Menstruációs zavarok, pattanásosság, fokozott szőrnövekedés hormonális kivizsgálása
  • női - férfi meddőség endokrinológiai kivizsgálása
  • libidócsökkenés hormonális hátterének vizsgálata

Tanulmányok

  • 2016 - Endokrinológia és anyagcsere- betegségek szakvizsga
  • 2012 - Belgyógyászat szakvizsga
  • 2007 - Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar - általános orvos

Tagságok

  • Magyar Endokrinológia és Anyagcsere TársaságMagyar Diabetes TársaságMagyar Hypertonia Társaság

Vélemények

480 értékelés

„Figyelmes, széles körű tudással rendelkező orvos. Felismeri a ritka tünetek alapján is a problémát. Az eddigi legjobb orvosom.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kérdéseimre odafigyel, s korrekt válaszokat ad.”

,

„Kedves, figyelmes orvos. Nagyon alaposan kikérdezett, minden kérdésemre türelmesen válaszolt. ”

,

„Kellemes energiájú hely,kedves,tiszteletteljes,biztos tudású orvos,aki bizalmat ébreszt.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A legszimpatikusabb orvos,akivel eddig találkoztam. Mindent részletesen,türelmesen elmagyarázott. A leletemet pontról pontra átnézte és kielemezte. Hálás vagyok,hogy megtaláltuk a rendelőt.”

,

„Részletesen tájékoztat a leleteimről.”

,

„A doktor úr nagyon alaposan végig kérdezett mindent a problémával kapcsolatban.Legalàbb 50 percig tartott a vizsgálat.Mindent elmagyarázott és elmondott.Nagyon kellemes élmény volt.”

,

„Szakmailag s emberileg is 5*! Nagyon baratsagos, turelmes pozitiv ember s szakmailag is felkeszult! Kivalo doktor! Tobb ilyen kellene itthon. ”

,

„Kellemes környezet,barátságosak. Az orvos érthetően elmagyarázott mindent.”

„Nem volt ilyen”

,

„Nyíltság, korrektség.”

,

„A Doktor Úr kedves volt, figyelmes, mindent részletesen elmagyarázott és az összes kérdésemre válaszolt.”

,

„A doktor úr kellően felkészült. Mindent kellően elmagyaráz, hogy mi játszódik le az ember szervezetében és miért alakulhat ki az, ami. Továbbá készségesen válaszol minden kérdésre, sőt többször is megkérdez, hogy akad-e bármilyen kérdés. Türelmes, minden információt k...”

Végig olvasom
,

„.”

„.”

,

„Rendkívül alapos, minden korábbi leletemet átnézte és minden pontját átbeszéltük. Az összes kérdésemre kimerítő választ kaptam. Több éves és több orvos által látott eredményeim diagnózisán is változtatott. Frissen végzett, tehát a legújabb szempontok szerint vizsgált.”

„Talán a tapasztalatlanságból fakad, de úgy éreztem nem mer eltérni a szigorú tankönyvi és egyetemi rendszertől. Idővel valószínűleg kísérletezőbb lesz.”

,

„Kérdéseimre a megfelelő választ kaptam”

,

„Körültekintő, figyelmes és türelmes, teljes mértékben elégedett vagyok. ”

,

„A Doktor Úr nagyon alapos, minden lehetőséget számba vesz és tényleg próbál segíteni és kideríteni a probléma okát. Komplexen nézi az embert és nem csak egy területet, ami nagyon jó. Pont erre volt szükségem. Ezért nagyon hálás vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek!”

,

„Az odafigyelés, nem volt lekezelő és a kedvesség. ”

,

„A Doktor Úrral való konzultáció felülírt nagyon sok, a múltban megélt bizonytalanságot, negatív tapasztalatot. A szakvéleménye összhangban van az állapotomról alkotott személyes képpel. Gyakorlatias, hatékony szakember, aki partnerként kommunikàl a pácienssel.”

„-”

,

„Minden kérdésemre válaszolt , érthetően , türelmes , segítőkész . Alapos, megértő és az időt nem sajnálva macimáliss ellátást nyújtott.”

,

„Nagyon kedves és figyelmes, kellemes személy a Doktor úr. Részletesen átbeszéltünk minden vizsgálati eredményemet. Azt kell mondjam,hogy nagyon precíz.”

,

„A T.Doktor úr tudása, embersége, türelme. ”

,

„A T.Doktor úr szuper orvos. Tudása, embersége, türelme kiemelkedő. Betegtársaimnak maximálisan ajánlom, csakis az ő rendelését vegyék igénybe. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon türelmesen, részletesen elmagyarázott mindent a doktor úr.”

,

„Nagyon kedves, alapos, minden kérdésemre türelmesen és érthetően válszolt. Szuper orvos! ”

,

„Mindenre kiterjedően felmérte az állapotom, fizikális vizsgálatokat is végzett.”

,

„Figyelmes, precíz, alapos, hozzáértő orvos, aki partnerként kezeli a beteget.”

„Nem volt”

,

„Mindenre kiterjedo informaciot kaptam.”

„-”

,

„Nagyon alapos, minden általam vitt leletet számomra érthető módon elmagyarázott. Nagyon kedves ,türelmes, jó humorú, minden kérdésre választ kaptam, és nem sajnálta az időt hogy mindent meg tudjunk beszélni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

„-”

,

„Alapos, türelmes! És felhívta a figyelmemet valamire, amit eddig a nőgyógyász sem említett!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedves recepció, szuper barátságos és felkészült orvos. Nagyon alapos volt a doktor úr, minden kérdésemre részletesen válaszolt. ”

,

„Sok problémám ellenére nagyon türelmes volt az orvos, a rám szánt időben mindent meg tudtunk beszélni.”

,

„az orvos viselkedése”

,

„Nagyon alaposan, türelmesen elmagyarázta a laboreredményeket.”

,

„alapos és figyelmes, kedves”

,

„Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Végtelenül szimpatikus, közvetlen, humoros. Alapos, türelmes, az összes régi leletemet átnézte, átbeszéltük, mindent részletesen elmagyarázott. Én máshova már nem megyek. Köszönöm. P.Réka”

,

„Az összes vitt leletemet kiértékelte, megvizsgált. Kérdéseimre teljes körű választ adott. ”

,

„Kedves , alapos és precíz . ”

,

„Kedves, megértő szakember, jól végzi a munkáját.”

,

„Szakszerű és kedves (mint mindig), oda figyel a páciensekre.”

,

„Nagyon türelmes és alapos orvos, aki a legapróbb részletekig kikérdezett és elmagyarázott mindent. Ilyen szintű kedvességgel, figyelmességgel és szakértelemmel még nem találkoztam a korábbiakban, mindenkinek jó szívvel ajánlom.”

,

„Mindent alaposan elmagyarázott,megmutatott!”

,

„Alapos tájékoztatást kaptam, iránymutatást a jövőre, nagyon figyelmes volt a doktor úr.”

,

„A Doktor Úr nagyon alapos, segítőkész, figyelmes volt. Türelmesen magyarázott, minden apró panaszra, részletre odafigyelt, Maximálisan igyekezett segíteni, hogy a panaszaim a lehető leggyorsabban enyhüljenek. Teljes mértékben meg vagyok elégedve, mindig Hozzá fogok menni. Mindenk...”

Végig olvasom
,

„Figyelmes, minden részletre odafigyelő, kedves ”

,

„A Doktor úr végignézte az összes kapcsolódó leletemet, meghallgatott, mindent türelmesen elmagyarázott még a kései (este 7 órás) időpontban is.”

,

„Színvonalas ellátás! Dr. Lehoczki Viktor nagyon alapos, részletes kérdéseket tett fel a kórelőzményekről, érthetően megnyugtatóan elmagyarázott mindent. Ritka hogy ilyen figyelemmel és alapossággal tájékoztatják a pácienst.”

,

„Mindent nagyon alaposan kikérdezett, megvizsgált, a laboreredményeket is alaposan elmagyarázta, minden kérdésemet megválaszolta, eloszlatva kétségeimet. Nem futószalagszerűen, sablon / elavult megoldásokat javasolva történt az ellátás.”

,

„Izgulva mentem el, de teljesen megnyugodtam. Remekül ért a dolgához, mindent részletesen elmagyarázott, a kérdéseimre válaszolt, és megoldást nyújtott a problémámra. Jó orvos, hatalmas tudással, és humora is van. Nagyon ajánlom mindenkinek.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Figyelem és emberi hang. Hiteles, alapos, lehet tőle kérdezni, fontos számára, hogy a beteg is értse saját helyzetét.”

,

„Nagyon alapos volt minden tekintetben, mindent elmagyarázott, ami kifejezetten jó volt.”

,

„Nagyon kedves és rendkívül alapos orvos! Teljesen megbízom a szaktudásában és szívesen ajánlom bárkinek!”

,

„Nagyon kedves, felkészült, tájékozott, alaposan megválaszolt minden kérdést. ”

,

„Fent leírtam.”

,

„Közvetlen, segítőkész, figyelmesn”

,

„Nagyon alapos, kedves orvos.”

,

„Türelmes és kedves.”

,

„Dr Úrtól nagyon alapos pontos szakmai tájékoztatást kaptunk. Nagyon szimpatikus kedves segítőkész és figyelmes volt. Másoknak is ajánlani fogjuk. ”

„Nem volt.”

,

„Mindent részletesen elmagyarázott, tisztelettel beszélt. Rászánja az időt a vizsgálatokra, a beszélgetésre.”

,

„Szakmai hozzaertes.”

,

„A Lehoczki doktor úr alapos és körültekintő volt, 1 óra hosszát voltam bent nála. Alaposan kikérdezett, megvizsgált, meghallgatott és minden kérdésemre készségesen válaszolt. Ami nagyon pozitív volt számomra, hogy a problémám okát próbálta feltárni, és nem intézte el ann...”

Végig olvasom
,

„Nagyon részletes, alapos tájékoztatást kaptam. ”

,

„Közvetlenség”

,

„Nagyon kedves az orvos. ”

,

„Jókedélyű”

„Csúszás a rendelési időben”

,

„Minden érthetően elmagyarázott!”

,

„Mindenre kiterjedően felméri, egyénileg elemzi a betegség körülményeit. Udvarias,jól képzett szakember.”

,

„Megbízható, támogató, őszinte személyiség a doktor úr.”

,

„Először voltam a doktor úrnál. Alaposan átnézte a papírjaimat, meghallgatta a panaszaimat. Szaktudásával, alaposságával fél éve tartó kálváriámat szüntetheti meg és végre kiderül,hogy mi okozza az egyre kellemetlenebb tüneteimet. Köszönöm”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Első alkalommal voltam a doktor úrnál, aki alaposan átnézte a korábbi orvosi papírjaimat, minden fontos dolgot megkérdezett és rögzített. Olyan részleteket magyarázott el a betegségemmel kapcsolatban, amit előtte az elmúlt 9 évben senki. Segítőkész és barátságos volt, jó h...”

Végig olvasom
,

„Minden tekintetben elégedett vagyok! Minden kérdésemre értehető választ kaptam, kedves és van humora is, kifejezetten kellemes személyiség. Másodszorra voltam nála és szuper volt úgy menni, hogy tudtam, nem fogok feszengeni. Csak ajánlani tudom, a hozzáállása és orvosi szemponto...”

Végig olvasom
,

„Nagyon figyelmes és alapos volt a Doktor Úr! ”

,

„Semmi kapkodás, nyugalmat árasztó egyéniség. Fiatal korát meghazudtoló racionális gondolkodás, és egészen rendkívüli kommunikációs készség jellemzi. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves volt a recepcios kollegano. Nem kellett varnom.Doktor Ur meg nagyon kedves ,szimpatikus . Minden kerdesemre adott valaszt es mindent elmagyarazott. Nagyon preciz es reszletes tajekoztatast adott. Mindenkinek ajanlom. ”

,

„Az orvos kedvessége miatt végig komfortosan éreztem magam a rendelőben.”

,

„Recepcion nagyon kedves volt a kollega. Csatlakozom az elottem szolokhoz, Doktor Ur nagyon preciz,alapos,kedves. Nem kellett varni. Minden tenyezore odafigyelt.Mindenrol kaptam tajekoztatast. Minden kerdesemre segitokeszen valaszolt. Senki ne sajnalja egy ilyen jo vizsgalatert a penzt, mert minde...”

Végig olvasom

„-”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„közvetlenség, alaposság,hozzáértés”

„nem volt”

,

„Alapos, figyelmes, jó humorú orvos. :-)”

,

„Kedves, megnyugtató, minden kérdésemre választ kaptam, illetve nagyon alaposan vizsgál, mindenkinek jó szívvel ajánlom. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Ilyen alaposan még soha senki nem vizsgált meg és tájékoztatott a betegségemmel kapcsolatban!”

„Nincs :-)”

,

„Figyelmes és nagyon precíz”

,

„Pontos kezdés volt, nem kellett várnom.”

,

„Maga a vizsgálat alapos volt és időt szánt rám. Közel 1 órán át bent voltam nála.”

„Az egyszerűbb eseteket nyilván megfelelően tudja kezelni, illetve azokat a pácienseket is, akik kevésbé tájékozottak. Sajnos, nekem nem tudott semmi újat mondani, és megoldást sem tudott kínálni. A betegségem miértjeire, okaira pedig egyáltalán nem tudott választ adni. Csalódo...”

Végig olvasom
,

„Higgadt empatikus stilusa megnyugvást sugároz, nagyon korrekt”

,

„udvarias, korultekinto, mindent meghallgat, reszletes tajekoztatast ad”

,

„Valóban nagyon kedves, alapos orvos.”

,

„Különösen szimpatikus orvos, nyílt konzultáció és semmi felsőbbrendűség részéről.”

,

„A nyugodt, kellemes légkör a szakmai nyitottság, az empátia, a türelem. A profizmus. Köszönöm! ”

„Csak jó tapasztalataim voltak! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktor úr nagyon figyelmesen végighallgatott, kikérdezett, mindent érthetően elmagyarázott. Évek óta járom a klinikákat, de nemigen találkoztam még ennyire lelkiismeretes és törődő orvossal.”

,

„Nagyon kedves és figyelmes!”

,

„Közvetlen, kedves és laikus számára is érthető.”

,

„Üdítő a hozzáállása, boldog lennék, ha az ő szemlélete elterjedne.”

,

„Mindent részletesen és érthetően elmondott, elmagyarázott.”

,

„Kedves, és alapos volt, és hiteles. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon alapos,sok időt szànt a pàciensre,jó humorú,kedves,nagy szaktudàsú.A vizsgàlat igazàn kellemes hangulatban telt.”

,

„Alapos vizsgálat, tapintatos kedvesség”

,

„Udvarias, odafigyelő, precíz, nagy tudású orvos.”

,

„kedves, körültekintő, figyelmes orvos. Végigmentünk a teljes kórtörténetemen és megbeszéltük az eredményeket. Köszönöm szépen!”

,

„Nagyon kedves, alapos, nyugodt. Teljesen odafigyelt rám, minden kérdésemre kaptam választ.Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom.”

,

„Figyelmes, alapos orvos, végigmentünk a teljes kórtörténeten, majd megbeszéltük az eredményeket. ”

,

„Álltalában magánszférában járok orvosokhoz,az első Orvos,akihez bármikor mosolyogva visszamennék,annyira törődik a betegeivel és nem nézi le az embert mint sok más orvos....Kiváló szakember,soha nem mennék máshoz :) (A nővérke is nagykn kedves :)) )”

,

„Hogy a Doktor úrnál nincs "buta" kérdés és hogy mindenre részletes, laikus számára is abszolút érthető választ ad miközben mindent végighallgat”

„Nem volt ilyen ”

,

„A kedvesség, a paciensre való odafigyelés. Kiváló”

„Nem volt”

,

„Nagyon kedves,szimpatikus,közvetlen.Mindent alaposan elmagyarázott.Csak ajánlani tudom!”

,

„Alapos, tisztelettudó és kedves.”

„Nem volt ilyen. ”

,

„Jó humor, közvetlenség, globális felmérés”

,

„Odafigyelés, elegendő rám fordított idő. ”

,

„Nem éreztem magam kellemetlenül, vagy kiszolgáltatotnak. Jó hangulatban telt a vizsgálat, a Doktor Úr mindent érthetően és körülményesen elmagyarázott. Minden kérdésemre kaptam megfelelő választ, és szakszerűen tájékoztatott a lehetőségeimről. Teljesen megvagyok elégedve,...”

Végig olvasom
,

„Nagyon részletes, alapos tájékoztatást adott, minden kérdésemre válaszolt, emellett nagyon kedves és tisztelettudó. Szívesen fogok hozzá visszamenni, abszolút ajánlani tudom. ”

,

„Az orvos segítőkész és kedves.”

„Szakmai hiányosság. A betegség megállapítás után semmilyen más vizsgálatot nem ajalnott. Más betegségekkel semmilyen összefüggést nem látott.”

,

„Nagyon kedves és körültekintő volt.”

„Nem volt.”

,

„Teljes vizsgálat, korrekt tájékoztatás, hasznos javaslatok”

„-”

,

„A beteghez való hozzáállása abszolút pozitív volt, nem éreztem azt, hogy le akar rázni és hogy minél hamarabb túl akar lenni a kivizsgáláson! Szakértelme számomra magas fokú volt és minden kérdésemre választ kaptam. Csak ajánlani tudom.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„mindent részletesen, érthető módon elmagyarázott”

„nem volt”

,

„Bizalomteljes legkör, humor”

„Kellemetlen tapasztalatom nem volt”

,

„Figyelt rám és megértettem mi vár rám az elkövetkezendőkben!”

,

„Alapos es figyel.”

,

„Emberi,figyelmes,precíz,türelmes,segítőkész,alapos!”

,

„Őszinte, korrekt,körűltekintő és minden panaszomra választ adó szakembert ismertem meg a Doktor úrban. A megadott kezelési mód felsorolása után visszarendelt kontrollra. Amit igénybe is veszek.”

,

„Részletesen elmagyarázta a leletek értékeit, mit befolyásolnak és részletes terápiát vázolt fel”

„Nem volt ilyen”

,

„Nagyon lelkiismeretes orvos, aki türelmesen végighallgatja a betegeit. A szakmájában kiemelkedően jónak tűnik.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon alapos, kedves, minden részletre odafigyel és minden tájékoztatást meg ad.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Felkészült orvos,minden kérdésre válaszolt a betegségre vonatkozóan,és megfelelő instrukciókkal látott el.”

,

„Nagyon figyelmes, alapos. ”

,

„Empátia.”

,

„A Doktor Úr nagyon kedves, figyelmes, alapos, oda figyel a páciensre. Nyugodt volt hangulat, nincs siettetés, feltehettem minden kérdésem, és mindegyikre alapos, részletes választ és tájékoztatást kaptam. Csak ajánlani tudom!”

,

„Kiváló orvos, rendkívüli személyiség. Mosolygós, kedves, barátságos, odafigyel a páciensre. Egyszerűen csak jókat lehet róla mondani. A legjobb döntés, ha valaki endokrinológust keres.”

,

„Emberbarát hozzáállás, segítőkészség. A doktor úr mindent pontosan elmagyarázott, minden kérdésemre válaszolt, körültekintő volt, mindenről tájékoztatott. Nem rendel be feleslegesen, de bármikor kész segítséget nyújtani. Jó kezekben érzem magam nála.”

„-”

,

„Nagyon precíz, alapos orvos a doktor úr, minden kórelőzményt megnézett és ami fontos, hogy nem sietett! Csak ajánlani tudom így az első alkalom után!”

,

„A Doktor Úr rendkívül alapos, körültekintő , figyelmes és igen megnyugtató személyiség! Örülök, hogy megismertem!”

,

„Odafigyelés, és hogy meghallgat minden információt, arra ösztönöz hogy teljeskörűen átbeszéljük a helyzetet.”

„-”

,

„Az online jelentkezéskor megjegyzésben beírt információ nem jutott el az orvoshoz”

,

„Pontosan a megbeszélt időben fogadott a Doktor úr. Precíz, alapos, és kifejezetten szimpatikus, kedves ember. Eredményekről még nem tudok beszámolni, mert először voltam nála, de örülök, hogy eljöttem, maximálisan azt kaptam, ami elvárható egy magánrendelőben. ”

„-”

,

„Pozitív hozzáállás, alaposság, empátia”

,

„Alapos, kedves, közvetlen. ”

„Nincs ilyen.”

,

„Figyelmes, alapos, kedves. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)”

,

„Nagyon udvarias, figyelmes orvos, aki teljeskörű tájékoztatást adott a felmerülő kérdésekre.”

„- ”

,

„Figyelmes, alapos, kedves”

,

„Rendkívül figyelmes orvos, minden részlet érdekli, meghallgat, alapos.”

,

„A vizsgálat alapos kórelőzmény átbeszéléssel kezdődött. Empatikus, segítőkész és hozzáértő véleményt kaptam. ”

„nincs”

,

„csak ajánlani tudom, kedves és alapos orvos, minden úgy ment, ahogy annak kellett”

,

„Emberközpontú, alapos, korrekt orvos, csak ajánlani tudom!”

„-”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Az orvos mindig mosolyog. Nevemen szólít és kézfogással üdvözöl. Partnerként kezel, ahol neki és nekem együtt kell "megküzdenünk" a betegséggel.”

„nincs”

,

„Emberközpontú, és nem volt olyan érzésem, hogy alárendelt lennék.”

„Nem volt ilyen”

,

„Nagyon kedves es hozzaerto orvos”

,

„Talán az eddigi legjobb orvos akivel valaha találkoztam: szakértelme, alapossága, kedvessége és türelme igazán azt az érzetet kelti, hogy jó kezekben vagyunk. Végig hallgatja a beteget és mindent elmagyaráz, adminisztrál. Az asszisztens hölgy is nagyon kedves! Biztosan csak őt fog...”

Végig olvasom
,

„A Doktor Úr nagyon kedves és figyelmes volt, minden részletre kiterjedően kérdezett és nem csak felületesen. Figyelt mindenre amit mondtam, éreztette, h Én mint páciens vagyok fontos.”

„Nincs”

,

„Sok új információt tudtam meg a betegségemről, annak méréséről, és a leletek értékeiről. Ezek a hasznos információk eddig egyik másik orvosnál sem hangzottak el, és úgy gondolom, hogy ez az igazán türelmes, betegközpontú hozzáállás. Valamint az is, hogy bármilyen kérd...”

Végig olvasom
,

„Nem tudok rosszat mondani”

,

„Jól felkészült orvos. Régi leleteimet évekre visszamenően megnézte,megvizsgált tüzetesen,majd felállította a kezelési diagnózist az elkövetkező időre.”

„Nem volt.”

,

„A doktor úr hihetetlenül profi és közvetlen. Csak ajánlani tudom!”

,

„Alapos, pontos állapotfelmérésben volt részem, az orvos nagyon alaposan, a laikus számára is érthetően elmagyarázott mindent, ami a vizsgálatokkal kapcsolatban fontos. A további kezelésekkel kapcsolatban minden tájékoztatást megadott, elmagyarázva azok hátterét és menetét. A k...”

Végig olvasom

„Nem volt ilyen, pontosan fogadott és az előzetesen ígért 60 percet teljes egészében nekem szentelte.”

,

„Már az első percben elmúlt a félelmem, ahogy megpillantottam a doktor urat. Végtelenül kedves, nyugodt és alapos. Sok időt szánt a vizsgálatokra és precízen tájékoztatott a helyzetről és kilátásokról. Ezentúl is hozzá járok majd. ”

„Nem volt!”

,

„Nagyon figyelmes és udvarias volt a doktor úr. Körültekintően tájékoztatott. Csak ajánlani tudom. ”

„-”

,

„Késésem ellenére fogadtak! Kikérdezés alapossága. Tájékoztatás a problémámról. Megnyugtattak. Kezelés menetének rugalmassága is tetszett.”

„nincs”

,

„Érthetőség,közvetlenség,nagyfokú figyelem a beteg iránt”

,

„Nem volt”

,

„Mindent elmagyarázott érthetően, figyelt rám!”

,

„A Doktor úr személyisége; figyelmes, körültekintő, biztosítja az "én vagyok a legfontosabb"-érzést a páciensnek. ”

„Nem volt. ”

,

„2 generációra felmenően alaposan kikérdezett (genetikailag továbbadható a betegségem), fizikálisan megvizsgált és a súlyosabb szövődmények kizárása céljából további vérvizsgálatokra küldött. Jó hangulatban jöttem el.”

,

„Mosolygós, türelmes volt, minden kérdésemre válaszolt.”

„nincs”

,

„Az orvos nagyon figyelmes, jól magyaráz, ugyanakkor kedves és megnyugtató.”

,

„Alapos. Még nem találkoztam ilyen orvossal (sajnos). :)”

„Nincs.”

,

„A doktor úr figyelmes, körültekintő, és precíz. Ráadásul pontosan a foglalt időpontban kerültem sorba.”

,

„Nagyon felkeszult volt szakmailag. Sok idot forditott az elozmenyek megismeresere.”

„Tobbszor kerdezte ugyanazt, amire mar korabban valaszt kapott.”

,

„Kedves, segítőkész volt a doktor úr, valamint pontos tájkoztatást kaptam.”

,

„A doktor úr figyelmes volt, minden kérdésre válaszolt! Összegyűjtött mindent, ami fontos lehet és ennek megfelelően küldött el vérvizsgálatra. Az egyik legkellemesebb tapasztalatom eddig az egyészségügyben. Nagyon precíz és segítőkész! Csak ajánlani tudom! ”

„Nincs ilyen ”

,

„Nagyon türelmes, alapos.”

,

„Nagyon alapos, kellemes modorú, lelkiismeretes orvos. Ajánlom.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedves, udvarias, precíz. Más problémával is nyugodtan fordulhattam hozzá. ”

„Nem tudok mondani.”

,

„Az orvos precizitása”

„nem volt kellemetlen tapasztalatom”

,

„Hamarabb érkeztem, de egyáltalán nem kellett várakoznom. Kellemes nyugodt hely. Nagyon barátságos, tiszta, hangulatos, jól felszerelt. Mindennel meg voltam elégedve. A személyzet segítőkész. Az orvos szaktudása, kedvessége, pontossága, intelligenciája, beteghez való hozzáállás...”

Végig olvasom

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom.”

,

„A Doktor Úr figyelmessège, szakmai hozzáèrtèse ès nyugodtsága.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Alaposság, emberközeliség, barátságos hozzáállás és odafigyelés jellemezte a konzultációt. ”

,

„Az orvos figyelme,viselkedése kedvessége.”

,

„A doktor úr nagyon alapos és közben nem felejt el minden lépésről közérthetően tájékoztatni. A pácienst nem csak betegként kezeli, hanem partnerként is, mely miatt számomra könnyebb a hosszú távú elhúzódó kezelési és gyógyulási folyamatot pozitívumként és apró lépé...”

Végig olvasom
,

„ÉRTHETŐEN BESZÉLT, NYUGODT.”

„NEM TAPASZTALTAM.”

,

„Lehetett Vele együtt gondolkodni. Figyelt a részletekre.”

,

„Illedelmes, türelmes, alapos, minden kérdésre válaszol, mindent elmagyaráz, barátságos, szimpatikus.”

,

„Doktor úr nagyon kedves volt, nyugodt, kellemes légkört teremtett a konzultáció alatt, teljeskörű tájékoztatást adott, interaktív volt a konzultáció, bármilyen kérdést fel lehetett tenni minden kérdést megválaszolt.”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom.”

,

„A figyelmessége, türelme és szakértelme.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„alapos, mindent elmagyaráz”

„nincs”

,

„Türelmes, teljeskörű tájékoztatás! Bőven szánnak időt a paciensre!”

,

„A doktor úr rendkívül figyelmes és minden kérdésre válaszol. Mindenképpen ajánlom, soha nem voltam még ilyen jó orvosnál. ”

,

„A magyar orvoslás legkritikusabb pontja az, hogy nincs elég ideje egy betegre a szakorvosnak. Innentől kezdve számtalan probléma van, amit nem tudnak feltárni vagy éppen az akarás hiánya később nagyobb problémát szül. Nem lehet minden orvos dr House, de Lehoczki doktor úr szakérte...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves és türelmes a Dr Úr :) precíz és megnyugtató”

,

„Minden apró részletet elmagarázott, és rendszeresen kérdezte, hogy van-e kérdésem. Biztos akart lenni benne, hogy mindennel tisztában vagyok-e, nagyon figyelmes volt.”

,

„A doktor precízen mindent elmagyarázott.”

„Nem volt ilyen.”

,

„A doktor úr is nagyon kedves volt, figyelmes és nyugodt, higgadt, és mind az 1000 kérdésemre válaszolt. Fiatal ugyan , de felkészült. ”

,

„Mindig meghallgat, idôt szán a betegeire”

,

„Nagyon udvarias, tisztelettudó volt a doktor, de mégis megfelelő tájékoztatást és figyelmet kaptam.”

„-”

,

„alapos, kedves”

„mincs”

,

„Nagyon kedves ”

,

„Laikusként egy orvos szakmaiságát megítélni nem lehet, de az alapossága kifejezetten meggyőző. Ezenkívül kedves, barátságos, humoros, a beteget egyenrangú partnerként kezeli. Köszönöm! ”

„Nem volt”

,

„Kedves, alapos orvos. A vizsgálat abszolút mindenre kiterjedt. Csak ajánlani tudom.”

„-”

,

„Kedves, megnyerő , alapos.”

,

„Odafigyelés,türelem,pontosság.”

,

„Figyelmes kedves és körültekintő vizsgálatban volt részem. A kérdéseimre választ kaptam.”

,

„Kellően alapos és a betegre koncentrál”

,

„Teljeskörű állapot felmérésben volt részem, ritka hogy ennyire figyeljenek a betegre. Minden kérdésemre kaptam választ. ”

,

„Figyelmesség,precíz ,körültekintő vizsgálat és tájékoztatás.”

,

„Kedves, nyitott és nyitott a humorra:)”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„"Hozzáállás". Főként emiatt választok magánorvost és ezt itt maximálisan megkaptam.”

„Nem volt.”

,

„Nagyon alaposan kérdezett ki a Doktor úr, nyitott volt minden más infómra is, "egész"-ben kezelt, nemcsak egy szervet látott az esetben; ugyanilyen alaposan vizsgált végig. Minden kérdésemre is válaszolt.”

,

„A türelme,szakmai tudása,még sehol nem vizsgáltak meg ilyen alaposan, mindenre kiterjedően.Ezért hálás köszönettel tartozom Önnek.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig