2 376 300 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mitache András - Endokrinológus

Dr. Mitache András

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Mitache András endokrinológus szakorvos magánrendelése. 2003-ban a Nagyváradi Megyei Oktató Kórházban kezdtem el dolgozni, mint általános orvos. Ezután költöztem át Magyarországra, ahol 2004-től a Szolnoki Megyei kórházban voltam általános orvos....

Tovább olvasom
Dr. Mitache András - Endokrinológus

Dr. Mitache András

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Mitache András endokrinológus szakorvos magánrendelése. 2003-ban a Nagyváradi Megyei Oktató Kórházban kezdtem el dolgozni, mint általános orvos. Ezután költöztem át Magyarországra, ahol 2004-től a Szolnoki Megyei kórházban voltam általános orvos. 2005 októberben elkezdtem a belgyógyászati szakképzést a Szegedi Orv...

Tovább olvasom
Oktogon Medical Center
1067 Budapest, VI. kerület, Teréz körút 21. 1. em 5/a (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Mitache András endokrinológus szakorvos magánrendelése.

2003-ban a Nagyváradi Megyei Oktató Kórházban kezdtem el dolgozni, mint általános orvos. Ezután költöztem át Magyarországra, ahol 2004-től a Szolnoki Megyei kórházban voltam általános orvos. 2005 októberben elkezdtem a belgyógyászati szakképzést a Szegedi Orvostudományi Egyetemen és ezzel párhuzamosan a Szent Györgyi Albert Klinikai Központ,  I-sz. Belgyógyászati Klinikán belgyógyász rezidensként, majd szakorvos ként gyűjtöttem tapasztalatokat. 

2006 augusztusától a Nagyatádi Városi kórházban is dolgoztam ,mint belgyógyász szakorvos jelölt, és belgyógyász szakorvos. Emelett 2007-2010 között a Somogy Megyei  Kaposi Mór Oktató Kórház osztályain is sikerület tapasztalatokat gyűjtenem. 2011 októberétöl  ráépitett endokrinologiai szakképesítést szereztem a Pécsi Orvostudomány Egyetemen. A Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és  Nőgyógyászati Klinika, POTE Gyermekgyógyászati  Klinika- szakmaspecifikus endokrinológiai gyakorlati ismereteket szereztem.

2016-tól a kezdtem magánrendelésemet különböző intézményekben. Ezt követően a Somogy Megyei Kaposi Mór  Oktató Kórház  Szaplonczai Manó Marcali telephely Általános belgyógyászati osztályán és Diabetológia-Endokrinológiai szakrendelésén tevékenykedem a mai napig, valamint a Nagykanizsai Városi kórház Belgyógyászati osztály, általános endokrinológia-nephrológia részleg és endokrinológiai szakrendelés- belgyógyász-endokrinológus szakorvosa is vagyok.

Kórházi háttér

  • Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház

Tanulmányok

  • 2015 Palliatív orvoslás licenc vizsga
  • 2013 Endokrinológia szakvizsga
  • 2010 Belgyógyászat szakvizsga
  • 2003 Nagyváradi Egyetem

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése