2 308 089 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nagy Rea Ágnes - Endokrinológus

Dr. Nagy Rea Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tisztán emlékszem mennyire megragadott az endokrin rendszer komplex, de egyben logikus felépítése és szabályozása. Az endokrinológiában az vonzott továbbá, hogy sokszor egymástól függetlennek tűnő, de valójában egy adott betegségre utaló tünetek között...

Tovább olvasom
Dr. Nagy Rea Ágnes - Endokrinológus

Dr. Nagy Rea Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tisztán emlékszem mennyire megragadott az endokrin rendszer komplex, de egyben logikus felépítése és szabályozása. Az endokrinológiában az vonzott továbbá, hogy sokszor egymástól függetlennek tűnő, de valójában egy adott betegségre utaló tünetek közötti összefüggést kell megtalálnunk, ahhoz hogy a beteg problémáira vál...

Tovább olvasom
LilyMed termékenységi és nőgyógyászati magánrendelő
1095 Budapest, IX.kerület, Tinódi utca 1-3/C fsz. 4. kapucsengő: 119 . (Józsefváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Tisztán emlékszem mennyire megragadott az endokrin rendszer komplex, de egyben logikus felépítése és szabályozása. Az endokrinológiában az vonzott továbbá, hogy sokszor egymástól függetlennek tűnő, de valójában egy adott betegségre utaló tünetek közötti összefüggést kell megtalálnunk, ahhoz hogy a beteg problémáira választ kapjunk. Egyetemi éveim alatt több külföldi gyakorlaton is részt vettem Olaszországban, Izraelben és az Amerikai Egyesült Államokban. Ezeken a gyakorlatokon első kézből ismerhettem meg milyen hatással vannak a betegellátásra a kulturális és szociális faktorok, valamint a tárgyi feltételek.

Az endokrinológián belül a meddőséget okozó kórképeken kívül a fő érdeklődési területem a neuroendokrinológia, a neuroendokrin tumorok, az agyalapi mirigy és a mellékvese betegségek.
Fontosnak tartom az őszinte, bizalmon alapuló orvos-beteg kapcsolatot, a betegek figyelmes meghallgatását és a tudományos bizonyítékokon nyugvó, a beteg érdekeit figyelembe vevő gyógyítást. Az amerikai egészségügyben szerzett tapasztalataimat a magyar betegek gyógyulásának szolgálatába állítva a legmagasabb szintű ellátást kívánom biztosítani a LilyMed csapatának tagjaként.

Specializáció

  • pajzsmirigy betegségek kivizsgálása
  • diabétesz (1-es, 2-es típusú cukorbetegség) kezelése
  • GDM - terhességi cukorbetegség kezelése
  • meddőségi endokrinológia

Tanulmányok

  • Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar

Tagságok

  • Magyar Orvosi Kamara

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése