4 157 796 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Skurdenka Beatrix - Endokrinológus

Dr. Skurdenka Beatrix

4.34 | 77 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Skurdenka Beatrix endokrinológus, belgyógyász szakorvos magánrendelése. A Doktornő nagy tapasztalattal rendelkezik a páciensellátás területén. Munkája során szívesen ötvözi a hagyományos nyugati orvoslást az alternatív terápiás lehetőségekkel. Kie...

Tovább olvasom
Dr. Skurdenka Beatrix - Endokrinológus

Dr. Skurdenka Beatrix

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Skurdenka Beatrix endokrinológus, belgyógyász szakorvos magánrendelése. A Doktornő nagy tapasztalattal rendelkezik a páciensellátás területén. Munkája során szívesen ötvözi a hagyományos nyugati orvoslást az alternatív terápiás lehetőségekkel. Kiemelten fontosnak tartja a preventív gondozást, az egészségmegőrzést,...

Tovább olvasom
MaBelle Klinika
1061 Budapest, VI. kerület, Andrássy út 43. (Terézváros)
Jade Clinic Budapest
1025 Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/B (Hűvösvölgy)
Mammut Egészségközpont
1024 Budapest, II. kerület, 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mammut II., 4. emelet (Millenáris)
Árkád Egészségközpont
1106 Budapest, X. kerület, Örs vezér tere 25. Fsz.048 (Kőbánya)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Skurdenka Beatrix endokrinológus, belgyógyász szakorvos magánrendelése.

A Doktornő nagy tapasztalattal rendelkezik a páciensellátás területén. Munkája során szívesen ötvözi a hagyományos nyugati orvoslást az alternatív terápiás lehetőségekkel.
Kiemelten fontosnak tartja a preventív gondozást, az egészségmegőrzést, a betegségek időbeni felismerését, és az egészségtudatosságra nevelést. Tanulmányai során gazdasági szakértői, egészségügyi menedzseri, ill. egészségpolitikai képesítést is szerzett, de az aktív orvoslás mindig a kedvenc tevékenysége maradt.


Specializáció

  • pajzsmirigy problémák kezelése
  • mellékvese problémák
  • inzulinrezisztencia holisztikus szemléletű gyógyítása
  • testsúlycsökkentés orvosi támogatása

Tanulmányok

  • 2019 Endokrinológia szakvizsga
  • 2016 Háziorvostan szakvizsga
  • 1999 Üzemorvostan szakvizsga
  • 1995 Belgyógyászat szakvizsga
  • 1986 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Dr. Skurdenka Beatrix vélemények

4.34 az 5-ből
77 értékelés alapján
5 csillag
74 %
4 csillag
10 %
3 csillag
3 %
2 csillag
1 %
1 csillag
12 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.38
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.34
Megfelelő volt az ellátásod? 4.31

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2022. április
Az ajtón való beinvitálása és aig leültem a székre.
Minősíthetetlen bánásmódja,stílusa. Az egész hozzáállása. Az elő és utolsó alkalom,hogy nála jártam.Senkinek nem ajánlom.

(ellenőrzött értékelés)
2023. május
Semmi pozitívat nem tudok elmondani a doktornőről............................
Teljesen félre kezelt, felírt egy vizsgálatot, aminek semmi értelme (3 orvos véleménye alapján írom ezt), és ennek az eredménye kapcsán felírt totál feleslegesen egy nagyon erős gyógyszert. Mindezek mellett pedig úgy beszélt velem, mint egy darab ronggyal. Kritikán aluli a hozzáállása...senkinek nem ajánlom

(ellenőrzött értékelés)
2022. december
-
Lehet a doktornőnek csak rossz napja volt, de úgy éreztem, hülyének néz, meg le is kezel, pedig ismerem a kortortenetem, amit próbáltam is elmagyarazni, de csomószor kozbevagott és mintha nem is akart volna figyelni arra, amit mondani szerettem volna, csak ment tovább azzal, amit ő jónak gondolt. Kiirt vizsgálatokra, de nem magyarázta el egyáltalán, hogy ezek minek kellenek. Jó lett volna, ha kapok normális tájékoztatást, plusz egy kicsit több tiszteletet/figyelmet, kevesebb flegmazast.

(ellenőrzött értékelés)
2023. november
-
Skurdenka doktornő stílusa megalázó, siettet, nem magyaráz, hamar túl akar esni a konzultáción és bezsebelni a 40 ezer forintos díjat. Rettentően elszomorító, hogy a magán ellátásban ezt egy orvos megengedi magának. Nem ajánlom senkinek.

(ellenőrzött értékelés)
2023. november
-
Az eredeti időpontot az ő kérésére kellett korábbira módosítani 15 perccel korábban érkeztem, de további 15 percet kellett várni. Nem kérdezte meg, hogy hogyan étkezem, milyen étrend-kiegészítőket szedek, ha szedek, hogy sportolok-e, vagy hogy van-e bármilyen tünetem, volt-e változás a súlyomban, hogyan érzem magam. Egyáltalán nem érdekelte az állapotom.

(ellenőrzött értékelés)
2023. október
-
Úgy éreztem, hogy felesleges volt a rendelésre eljönnöm, emiatt nem is fogok többet a doktornőhöz jönni. Pár percig tartott a velem folytatott konzultációja, nem éreztem azt, hogy meghallgatja, amit mondani szeretnék, az EESZT-ben - a nőgyógyászom által - írtakat másolta át szó szerint a vizsgálati lapomra.

(ellenőrzött értékelés)
2023. október
-
Többször voltam nála, és kritikán aluli, hogy hogy kommunikál az asszisztensekkel a páciensek előtt. A betegekkel is nagyon lekezelő. Csak a pénzre hajt. Ráadásul túladagolta a gyógyszereket kétszer is. Többet biztos nem megyek hozzá!

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. november
Hogy időben behívott, más pozitívat sajnos nem tudok mondani.
Amikor kérdezni akartam, rám mordult, h még nem tartunk ott. Nem fogalmaz egyértelműen, meg sem kérdezte, h van-e kérdésem, csak kiküldött a szobából, h menjek laborra, majd utána beszélünk. Ezt is úgy, h a maszk miatt alig hallottam,mit mond. Visszakérdeztem, erre türelmetlen lett, és úgy válaszolt, mintha hülye lennék. Teljes kétségek között jöttem el, és közben egy rakás pénzt otthagytam a kvázi semmiért :-(

(ellenőrzött értékelés)
2021. október
-
Késve hívtak be és 10 percig tartott a vizsgálat. A doktornő arrogáns, lekezelő stílusban beszélt, a panaszaimat és a kórelőzményeimet végig sem hallgatta. Ragaszkodott hozzá, hogy a problémáimat egy bizonyos dolog okozza, fennhangon mondogatva, hogy ha neki nem hiszek kérjek másodvéleményt. Nem magyarázott el semmit. Kértem, hogy még bizonyos értéket nézzünk meg laborvizsgálat során, közölte, hogy ne gondolkodjak. Hazafelé végigbőgtem az utat. Ezt a stílust az sztk-ban is megkapom ingyen.

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
-
6 percet késtem a megbeszélt időpontról az azonos helyen történő ultrahangos vizsgálat csúszása miatt. A recepciósok szörnyülködve közölték, hogy a doktornő nem tolerálja a késést. Majd végül 5 percre (!) hajlandó lett volna fogadni. Így, feltételezem, mindössze 11 percünk állt volna rendelkezésre a magánorvosi konzultációra. Én azt nem tolerálom, ha lekezelnek, így nem éltem a lehetőséggel.