3 261 525 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Skurdenka Beatrix - Endokrinológus, Belgyógyász

Dr. Skurdenka Beatrix

4.33 | 51 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Skurdenka Beatrix endokrinológus, belgyógyász szakorvos magánrendelése. A Doktornő nagy tapasztalattal rendelkezik a páciensellátás területén. Munkája során szívesen ötvözi a hagyományos nyugati orvoslást az alternatív terápiás lehetőségekkel. Kie...

Tovább olvasom
Dr. Skurdenka Beatrix - Endokrinológus, Belgyógyász

Dr. Skurdenka Beatrix

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Skurdenka Beatrix endokrinológus, belgyógyász szakorvos magánrendelése. A Doktornő nagy tapasztalattal rendelkezik a páciensellátás területén. Munkája során szívesen ötvözi a hagyományos nyugati orvoslást az alternatív terápiás lehetőségekkel. Kiemelten fontosnak tartja a preventív gondozást, az egészségmegőrzést,...

Tovább olvasom
Árkád Egészségközpont
1106 Budapest, X. kerület, Örs vezér tere 25. Fsz.048 (Kőbánya)
Mammut Egészségközpont
1024 Budapest, II. kerület, 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mammut II., 4. emelet (Millenáris)
MaBelle Klinika
1061 Budapest, VI. kerület, Andrássy út 43. (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Skurdenka Beatrix endokrinológus, belgyógyász szakorvos magánrendelése.

A Doktornő nagy tapasztalattal rendelkezik a páciensellátás területén. Munkája során szívesen ötvözi a hagyományos nyugati orvoslást az alternatív terápiás lehetőségekkel.
Kiemelten fontosnak tartja a preventív gondozást, az egészségmegőrzést, a betegségek időbeni felismerését, és az egészségtudatosságra nevelést. Tanulmányai során gazdasági szakértői, egészségügyi menedzseri, ill. egészségpolitikai képesítést is szerzett, de az aktív orvoslás mindig a kedvenc tevékenysége maradt.


Specializáció

  • pajzsmirigy problémák kezelése
  • mellékvese problémák
  • inzulinrezisztencia holisztikus szemléletű gyógyítása
  • testsúlycsökkentés orvosi támogatása

Tanulmányok

  • 2019 Endokrinológia szakvizsga
  • 2016 Háziorvostan szakvizsga
  • 1999 Üzemorvostan szakvizsga
  • 1995 Belgyógyászat szakvizsga
  • 1986 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Dr. Skurdenka Beatrix vélemények

4.33 az 5-ből
51 értékelés alapján
5 csillag
73 %
4 csillag
12 %
3 csillag
2 %
2 csillag
2 %
1 csillag
12 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.37
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.33
Megfelelő volt az ellátásod? 4.27

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2022. április
Az ajtón való beinvitálása és aig leültem a székre.
Minősíthetetlen bánásmódja,stílusa. Az egész hozzáállása. Az elő és utolsó alkalom,hogy nála jártam.Senkinek nem ajánlom.

(ellenőrzött értékelés)
2022. december
-
Lehet a doktornőnek csak rossz napja volt, de úgy éreztem, hülyének néz, meg le is kezel, pedig ismerem a kortortenetem, amit próbáltam is elmagyarazni, de csomószor kozbevagott és mintha nem is akart volna figyelni arra, amit mondani szerettem volna, csak ment tovább azzal, amit ő jónak gondolt. Kiirt vizsgálatokra, de nem magyarázta el egyáltalán, hogy ezek minek kellenek. Jó lett volna, ha kapok normális tájékoztatást, plusz egy kicsit több tiszteletet/figyelmet, kevesebb flegmazast.

(ellenőrzött értékelés)
2022. április
-
Az hogy kisétált az ajtón miközben az asztalára le volt rakva a papír amin rajta volt hogy ma kik mennek hozzá.

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
-
Egy időpontomat lemondta a doktornő betegség miatt, választottunk másik időpontot. Aznap csörgött a telefonom, hogy tudnék-e egy órával hamarabb menni, mert a doktornőnek elkell mennie. Megbeszéltem munkába, elmentem. Pont oda értem volna, csörgött a telefonom hogy a doktornő hazament, nem érdekelte hogy 4-5 beteg várja őt, azóta sem veszi fel a telefont. Egy régóta dolgozó (pénzért) orvostól nem várnám el ezt a hozzáállást úgy, hogy 2x időpontot változtattunk. Többet nem értem hozzá időpontot.

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. november
Hogy időben behívott, más pozitívat sajnos nem tudok mondani.
Amikor kérdezni akartam, rám mordult, h még nem tartunk ott. Nem fogalmaz egyértelműen, meg sem kérdezte, h van-e kérdésem, csak kiküldött a szobából, h menjek laborra, majd utána beszélünk. Ezt is úgy, h a maszk miatt alig hallottam,mit mond. Visszakérdeztem, erre türelmetlen lett, és úgy válaszolt, mintha hülye lennék. Teljes kétségek között jöttem el, és közben egy rakás pénzt otthagytam a kvázi semmiért :-(

(ellenőrzött értékelés)
2021. október
-
Késve hívtak be és 10 percig tartott a vizsgálat. A doktornő arrogáns, lekezelő stílusban beszélt, a panaszaimat és a kórelőzményeimet végig sem hallgatta. Ragaszkodott hozzá, hogy a problémáimat egy bizonyos dolog okozza, fennhangon mondogatva, hogy ha neki nem hiszek kérjek másodvéleményt. Nem magyarázott el semmit. Kértem, hogy még bizonyos értéket nézzünk meg laborvizsgálat során, közölte, hogy ne gondolkodjak. Hazafelé végigbőgtem az utat. Ezt a stílust az sztk-ban is megkapom ingyen.

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
-
6 percet késtem a megbeszélt időpontról az azonos helyen történő ultrahangos vizsgálat csúszása miatt. A recepciósok szörnyülködve közölték, hogy a doktornő nem tolerálja a késést. Majd végül 5 percre (!) hajlandó lett volna fogadni. Így, feltételezem, mindössze 11 percünk állt volna rendelkezésre a magánorvosi konzultációra. Én azt nem tolerálom, ha lekezelnek, így nem éltem a lehetőséggel.

(ellenőrzött értékelés)
2023. május
Semmi pozitívat nem tudok elmondani a doktornőről............................
Teljesen félre kezelt, felírt egy vizsgálatot, aminek semmi értelme (3 orvos véleménye alapján írom ezt), és ennek az eredménye kapcsán felírt totál feleslegesen egy nagyon erős gyógyszert. Mindezek mellett pedig úgy beszélt velem, mint egy darab ronggyal. Kritikán aluli a hozzáállása...senkinek nem ajánlom

(ellenőrzött értékelés)
2022. december
Szakmailag felkészült és korrekt volt. Törekedet teljeskörű segítséget nyújtani. Ajánlani tudom.
Gyors volt a rendelés, viszonylag rövid ideig voltam bent, ami nem feltétlenül hátrány, de adott esetben lehet zavaró.

(ellenőrzött értékelés)
2021. július
A doktornő kedves volt, ès több összefüggèst rèszletesen elmagyarázott. Láthatóan átfogó tudással rendelkezik az endokrin betegsègek kapcsán.
A hozott leletem egy rèszèt csak azèrt szerette volna újra elkèszìtettni a rendelő magán laborjában (magas áron), mert az általam hozott laboreredmèny kèszìtője által meghatározott határèrtèkek álláspontja szerint nem megfelelőek. A laboreredmènyeket pedig rèszletekben tervezte felìrni, amelyek között újabb konzultáción kellett volna rèszt vennem ahelyett, hogy valamennyi eredmènyem elkèszültèt követően folytattuk volna a konzultációt.