1 581 924 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
MaBelle Klinika

MaBelle Klinika

1061 Budapest, VI. kerület,
Andrássy út 43.
(Terézváros)
4.7 | 23 értékelés
Információk a rendelőről

A Ma Belle Klinikán kibővített szakrendelésekkel (endokrinológia, nőgyógyászat, bőrgyógyászat, belgyógyászat, ultrahang vizsgálatok, infúziós terápia)  szépészeti és plasztikai beavatkozásokkal segítünk még szebbé, egészségesebbé és teljesebbé tenni pácienseink életét. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy min...

Tovább olvasom

MaBelle Klinika

Információk a rendelőről

A Ma Belle Klinikán kibővített szakrendelésekkel (endokrinológia, nőgyógyászat, bőrgyógyászat, belgyógyászat, ultrahang vizsgálatok, infúziós terápia)  szépészeti és plasztikai beavatkozásokkal segítünk még szebbé, egészségesebbé és teljesebbé tenni pácie...
Tovább olvasom
1061 Budapest, VI. kerület, Andrássy út 43. (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Ma Belle Klinikán kibővített szakrendelésekkel (endokrinológia, nőgyógyászat, bőrgyógyászat, belgyógyászat, ultrahang vizsgálatok, infúziós terápia)  szépészeti és plasztikai beavatkozásokkal segítünk még szebbé, egészségesebbé és teljesebbé tenni pácienseink életét.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki a lehető legjobb bánásmódban részesüljön. Szakorvosaink és asszisztenseink amellett, hogy nagyon magasan képzett, elismert és tapasztalt szakemberek, rendkívül figyelmesek és készségesek is. 

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel: 4-es 6-os villamossal Oktogon melgállóig M1 kisföldalattival Oktogon megállóig

Akadálymentes

Igen

Parkolás

A Klinikánktól 4-5 percre található Aradi utcai parkolóban 2 órás ingyenes parkolást biztosítunk vendégeink számára.

Nyitva tartás

H-P: 9:00-20:00 Sz-V: 9:00-14:00

Vélemények

4.7 az 5-ből
23 értékelés alapján
5 csillag
78 %
4 csillag
17 %
3 csillag
4 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.8
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.8
Megközelíthetősége 4.4

Részletes vélemények

Zsuzsa
2021. július
Nagyon hamar kaptam időpontot laborra. A legmeglepőbb az volt, hogy elég spcifikus vérképet kért a doktor és egyben meg tudtak csinálni mindent, nem kellett külön magánrendelőbe mennem külön-külön megcsináltatni mindent, ami kicsit is különlegesebb labor
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. július
Nagyon elegáns, tiszta, szép környezet. A váróban kevesen voltunk, nem volt zsúfoltság, bőven akadt ülőhely. Pontosan a megadott időben hívtak be, nem kellett várni egy percet sem.
nem volt ilyen
Kasziba Mónika
2021. július
nagyon félek a vérvételtől, de ez volt az első hely, ahol nem ájultam el!!! Nagyon kedves volt a nővérke szerintem ez segített a legtöbbet :) köszönöm neki
Viki
2021. június
már maga a klinika nagyon megnyerő volt, csak ámultam, hogy milyen jól néz ki. Szerencsére a legpozitívabb csalódás volt doki, akihez kerültem, nagyon jófej volt és elég bíztató volt az a kezelési forma, amit javasolt. 10 perc alatt többet mondott el és többre jutottunk, mint az eddigi orvosommal, akihez egy évig jártam... Köszönöm Dr Balogh Illésnek :)
Tokay Anett
2021. június
Magas színvonalú ellátás, modern gépekkel és jó orvosokkal.
Szerencsére nem volt!
Szász Mónika
2021. június
Mikor a Dr. Úr úgy mondta el a dolgokat, hogy meg is értsem.
Nem volt ilyen!
Anonim
2021. június
Gyönyörű környezet, melyhez kedves személyzet és odaadó orvosok tartoznak. Csak pozitív véleményem van. Úgy néz ki, megtaláltam, hogy hova megyek, ha problémám adódik.
-
2021. június
Mindenki nagyon kedvesen állt hozzám, már a recepción megbizonyosodtam arról, hogy nekem való helyre jöttem. Mindenki figyelmes, így nem azt éreztem, hogy ott csak egy vagyok a sok közül. Közös megbeszélés alapján választottuk ki az orvosokkal az állapotomnak és az életvitelemnek legmegfelelőbb kezelést. Régi problémám egyre inkább megoldódni látszik, hála nekik! :)
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. június
Szép, modern rendelő, tiszta mosdó!
1 órát kellett várnom a megbeszélt időponthoz képest!
Berg Bianka
2021. június
A konzultáció alatt már megnyugtattak és ez az állapot egészen a beavatkozásig kitartott.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése