1 165 539 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Berezvai Sándor - érsebész

Dr. Berezvai Sándor

(2)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1956-ban Budapesten születtem, feleségemmel Bánhegyi Zsuzsával 32 éve lakunk a XVI. Kerületben. Négy gyermekem és két unokám van. 1980 diplomáztam Budapesten, a Semmelweis Egyetemen Általános Orvostudományi karán és a Salgótarjáni Megyei Kórház sebész...

Tovább olvasom
Dr. Berezvai Sándor - érsebész

Dr. Berezvai Sándor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1956-ban Budapesten születtem, feleségemmel Bánhegyi Zsuzsával 32 éve lakunk a XVI. Kerületben. Négy gyermekem és két unokám van. 1980 diplomáztam Budapesten, a Semmelweis Egyetemen Általános Orvostudományi karán és a Salgótarjáni Megyei Kórház sebészetén kezdtem dolgozni. A sebészeti osztályt dr. Csiky Miklós főorvo...

Tovább olvasom
Baross Egészségközpont
1165 Budapest, XVI. kerület, Baross Gábor utca 40. (Mátyásföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

1956-ban Budapesten születtem, feleségemmel Bánhegyi Zsuzsával 32 éve lakunk a XVI. Kerületben. Négy gyermekem és két unokám van.

1980 diplomáztam Budapesten, a Semmelweis Egyetemen Általános Orvostudományi karán és a Salgótarjáni Megyei Kórház sebészetén kezdtem dolgozni.

A sebészeti osztályt dr. Csiky Miklós főorvos vezette, aki megtanított a sebészet alapjaira, a szakmaszeretetre, a precíz, gondos körültekintő munkára, a beteg ember tiszteletére, és ő indított el az érsebészeti pályámon is. Sebészetből 1984-ben szakvizsgát tettem.

Két évig a Szív és Érsebészeti Klinikán és a MÁV Kórház Érsebészeti osztályán dolgoztam. Érsebészetből 1988-ban szakvizsgát tettem.

1988-ban kezdtem dolgozni a Péterfy Sándor utcai Kórház Sebészetén és az osztály megszűnéséig 2012-ig, 24 évet dolgoztam ott.

1988-ban kaptam megbízást a XVI. kerületi Szakrendelőben az érsebészeti rendelés megszervezésére, ahol 32 éve végzem az érsebészeti szakrendelést.

1992 óta vezetem a rendelő sebészeti osztályát is.

2010. áprilisától a Szt. Rókus kórház egynapos sebészetén végzek rendszeresen műtéteket. 2011 óta folytatok érsebészeti magánrendelést és vállalkozó orvosként dolgozom.

A szív és érsebészeti megbetegedések kialakulását nagyrészt a társadalmi szokásaink okozzák, ezért, ha a beteg gyógyulni akar, szükségesnek tartom a betegek életvitelének, táplálkozási szokásainak megváltoztatását, a normális testsúlymegtartást, a mozgást és minőségi táplálékkiegészítők fogyasztását.

Betegeim figyelmét a vizsgálat során erre is felhívom és ha igénylik tanácsadással, gondozással segítek nekik, hogy minőségibb életet tudjanak élni.

A Doktor Úr magánrendelésén a XVI. kerületi lakosok az alábbi szolgáltatásokat kedvezményes áron vehetik igénybe:
- Érsebészeti vizsgálat, doppler méréssel
- Érsebészeti vizsgálat, doppler méréssel kötözéssel
- Érsebészeti vizsgálat doppler méréssel, sclerotherápia

Specializáció

  • érsebészeti megbetegedések diagnosztizálása és kezelése

Tanulmányok

  • 1988 Érsebészet szakvizsga
  • 1984 Sebészet szakvizsga
  • 1980 Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

4.8 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 4.5

Részletes vélemények

Attiláné
2021. január
Várakozás nélkül, az előre megadott időben fogadták. Rémek parkolási lehetőség.
Nem volt
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. január
-
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése