3 977 604 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sándor Ferenc - Sebész, érsebész

Dr. Sándor Ferenc

4.96 | 25 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Sándor Ferenc sebész magánrendelése. 1987-ben végeztem a Semmelweis OTE Általános Orvostudományi Karán „Summa cum laude” minősítéssel.Az egyetem után a budapesti Róbert Károly Kórház (mely jelenleg Nyírő Gyula nevét viseli) Sebészeti Osztályán hel...

Tovább olvasom
Dr. Sándor Ferenc - Sebész, érsebész

Dr. Sándor Ferenc

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Sándor Ferenc sebész magánrendelése. 1987-ben végeztem a Semmelweis OTE Általános Orvostudományi Karán „Summa cum laude” minősítéssel.Az egyetem után a budapesti Róbert Károly Kórház (mely jelenleg Nyírő Gyula nevét viseli) Sebészeti Osztályán helyezkedtem el ,ahol kezdetben segédorvosként, majd a sebészeti szakvi...

Tovább olvasom
Dr. Sándor Ferenc magánrendelése
1184 Budapest, XVIII. kerület, Hengersor út 73.
Secret Medical
1138 Budapest, XIII. kerület, Váci út 121-127/D épület

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Sándor Ferenc sebész magánrendelése.

1987-ben végeztem a Semmelweis OTE Általános Orvostudományi Karán „Summa cum laude” minősítéssel.Az egyetem után a budapesti Róbert Károly Kórház (mely jelenleg Nyírő Gyula nevét viseli) Sebészeti Osztályán helyezkedtem el ,ahol kezdetben segédorvosként, majd a sebészeti szakvizsga megszerzése (1991) után szakorvosként dolgoztam.Sikeres pályázat alapján 1994-96 között a Semmelweis Egyetem Ér-és Szivsebészeti Intéztetében érsebészeti képzésen vettem részt, melyet követően sikeres érsebészeti szakvizsgát tettem.1998-ben meghívást kaptam a Szent- János Kórház újonnan szerveződő Sebészeti osztályára, hogy mind a sebészeti,mind az érsebészeti profil munkájában vegyek részt.Miután a Nyírő Gyula kórházban utóbbihoz nem voltak adottak a feltételek,éltem a lehetőséggel.Kezdetben részlegvezető, majd ügyeltvezető beosztásban a betegellátás mellett részt vettem a fiatal kollégák szakorvosi képzésében, orvostanhallgatók oktatásában ,a kórház más osztályaira számráa konziliariusi tevékenységben ill.ügyeleti napokon a Budapesten, és a környező településen élők intézetünkbe beküldött btegeknél kult akut hasi és heveny érsebészeti kórképek ellátását is irányitottam.

Szembesülve, azzal, hogy a visszérbetegség milyen sok embert érint, már a pályám kezdetén igyekeztem minél több ismeretet szerezni a kórkép okairól, szövődményeinek megelőzéséről, gyógyszeres és műtéti kezeléséről.Ekkor még csak a hagyományos műtétek képezték az egyedüli operativ terapiát.2007-ben értesültem egy új műtéti eljárás kisérleti bevezetéséről , melyet csak néhány egyetemi klinika végzett az USA-ban és Nyugat-Európában.Ezek között volt a nagy múltú Hedelbergi Egyetemi Klinika,ahová sikeresen pályáztam az uj műtéti tipus tanulmányozására, ill. elsajátitására. Az itt látott ,tényleg forradalminak igérkező operáciok (un.radiofrekvenciás visszérműtétek) meghatározták a további érsebészeti tevékenységemet.2008-ban -egy heidelbergi érsebész kolléga asszisztenciája mellett--Magyarországon elsőként -kezdtem el a rádiofrekvenciás visszérműtéteket a Telki Magánkórházban.Az eljárás gyorsan növekvő népszerűsége miatt a betegszám gyorsan emelkedett, és egy idő után már nem tudtam a kórházi tevekénységet folytatni. Az ún. endovascularis műtétek (időközben ugyanis az RF mellett megjelent a lézer, majd újabban a ragasztásos eljárás) hagyományos visszérműtéttel össze nem hasonlítható előnyei (többek között az altatás elkerülése, a rendkivül gyors felépülés, a nagy sebek hiánya, minimalis fájdalom,és a kiváló esztétikai eredmény) és a sok sikeres beavatkozás hatására (főként miután az állami finanszirozás hiánya miatt akkor sem ,és azóta sem lehet végezni ilyen műtéteket a közkórházakban) úgy döntöttem hogy kizárólag a modern eljárások alkalmazásával foglalkozom.2013 óta kis kitérőktől eltekintve kizárólag magánpraxist végzek.Az eltelt, közel 15 évben a visszérbetegek ellátásában , az új műtéti eljárások alkalmazásában jelentős tapasztalatokra ill.gyakorlatra tettem szert. Ezalatt a nemzetközi és hazai vezető érsebészeti szakmai grémiumok ajánlásának hatására is –a közösen endovascularis műtéteknek nevezett eljárások- világszerte már az elő választandó műtéti tipussá váltaka visszérbetegek ellátásában.A Biolitec szervezésében rendszeresen nyugat-europai tanulmányutakon vehettem részt ,melyeken nyomon követhettem a műtétek, eszközök folyamatos fejlődését,és ahol tapasztalatainkat megosztthattuk a német, svájci és osztrák visszérspecialista érsebész kollágákkal Saját betegeim ellátása mellett több magánklinika ill.kórház érsebészeti konzulense voltam , és vagyok.A bonni Biolitec (mely a diódalézerek gyártásában az egyik vezető cég, és melynek eszközeit és optikai szálait használom 2009 óta) akkreditált oktatója lettem, és mint ilyen ,hazai és külföldi érsebészek képzésében veszek részt.

Specializáció

  • Endovascularis visszérműtét
  • Lézeres aranyér műtétek

Kórházi háttér

  • Szent János Kórház, Sebészeti Osztály

Tanulmányok

  • 1996 Érsebészet szakvizsga
  • 1991 Sebészet szakvizsga
  • 1987 Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Tagságok

  • Szent János Kórház, Sebészeti Osztály

Dr. Sándor Ferenc vélemények

4.96 az 5-ből
25 értékelés alapján
5 csillag
96 %
4 csillag
4 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.96
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.88
Megfelelő volt az ellátásod? 4.88

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2023. július
Empatikus, figyelmes, türelmes, kedves orvos, aki egy alapos és körültekintő vizsgálatot követően laikusok számára is érthetően tájékoztatott az állapotomról és a lehetőségeimről.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2020. január
Kedves,profi,türelmes!
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2019. szeptember
Harminc percen belül megvolt a műtét ami nem fájt.Másoknak is tudom javasolni,ne féljetek a műtéttől.
nem volt ilyen tapasztalatom.

(nem ellenőrzött értékelés)
2019. augusztus
Non plus ultra!
-

(ellenőrzött értékelés)
2019. május
Figyelmes, alapos, mindent elmagyarázott.
-

(ellenőrzött értékelés)
2018. június
Kedves, jó humorú, kompetens orvos és vizsgálat.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2018. május
Minden
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2017. december
Kedves megbizható jó szakember
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2017. augusztus
Kiemelkedő szaktudású orvos, egy percig sem aggódtam, hogy ne lennék jó kezekben. Megnyugtató jelenléte, türelmes hozzáállása példaértékű volt!
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2016. május
Rengeteg pozitív energiát sugároz szerintem ez nagyon fontos . Véleményem szerint ez önmagában fél gyógyulás.
-