1 079 580 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szekeres Pál -

Dr. Szekeres Pál

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Szekeres Pál hasi sebész és érsebész szakorvos magánrendelése. Kérjen segítséget a Doktor Úrtól, amennyiben Önnek visszeres, érszűkületi, vagy alsóvégtagi fájdalmas panaszai vannak. Sebész szakvizsgájának köszönhetően általános sebészeti kisműtéte...

Tovább olvasom
Dr. Szekeres Pál -

Dr. Szekeres Pál

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Szekeres Pál hasi sebész és érsebész szakorvos magánrendelése. Kérjen segítséget a Doktor Úrtól, amennyiben Önnek visszeres, érszűkületi, vagy alsóvégtagi fájdalmas panaszai vannak. Sebész szakvizsgájának köszönhetően általános sebészeti kisműtétek miatt is felkereshető a magánrendelése. Az évek folyamán jelentős...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Szekeres Pál hasi sebész és érsebész szakorvos magánrendelése.

Kérjen segítséget a Doktor Úrtól, amennyiben Önnek visszeres, érszűkületi, vagy alsóvégtagi fájdalmas panaszai vannak. Sebész szakvizsgájának köszönhetően általános sebészeti kisműtétek miatt is felkereshető a magánrendelése.

Az évek folyamán jelentős ismereteket és gyakorlatot szerzett különböző betegségek sebészeti megoldásának ellátásában (epe, emlő, pajzsmirigy, gyomor, vastagbél, sérvek), laparoszkópos műtéti technikák elsajátatásában, extrém nagy hasfali sérvek műtéti megoldásában, proktológiai -és visszeres panaszok kezelésében, valamint rekonstruktív érműtétek elvégzésében.

Specializáció

 • általános sebészeti problémák diagnosztikája és műtéti megoldása
 • visszeres panaszok műtéti megoldása
 • aranyeres panaszok kivizsgálása és kezelése
 • krónikus sebek kezelése
 • laparoszkópos lágyéksérv műtét
 • köldöksérv műtét

Kórházi háttér

 • Toldy Ferenc Kórház Sebészeti Osztály

Tanulmányok

 • 2013 Érsebészet szakvizsga
 • 2006 Sebészet szakvizsga
 • 1999 Debreceni Orvostudományi Egyetem

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése