1 582 167 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
ES-Evident - FirstMed Fogászat

ES-Evident - FirstMed Fogászat

1015 Budapest, I. kerület,
Hattyú utca 14. V. emelet
Információk a rendelőről

Klinikánk nyugati mintára épülő magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat nyújt úgy a magyar állampolgárok, mint a hazánkban élő külföldiek részére. Több nyelven beszélő munkatársaink maximális odafigyeléssel kezelik betegeinket. A rutin jellegű belgyógyászati szűrővizsgálatoktól a családorvosi, fogászati, nőg...

Tovább olvasom
ES-Evident - FirstMed Fogászat

ES-Evident - FirstMed Fogászat

Információk a rendelőről

Klinikánk nyugati mintára épülő magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat nyújt úgy a magyar állampolgárok, mint a hazánkban élő külföldiek részére. Több nyelven beszélő munkatársaink maximális odafigyeléssel kezelik betegeinket. A rutin jellegű...
Tovább olvasom
1015 Budapest, I. kerület, Hattyú utca 14. V. emelet
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Klinikánk nyugati mintára épülő magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat nyújt úgy a magyar állampolgárok, mint a hazánkban élő külföldiek részére.

Több nyelven beszélő munkatársaink maximális odafigyeléssel kezelik betegeinket.

A rutin jellegű belgyógyászati szűrővizsgálatoktól a családorvosi, fogászati, nőgyógyászati, ortopédsebészeti és terhesgondozási vizsgálatokig sokféle szolgáltatással állunk pácienseink rendelkezésére.

A FirstMed az Ön és családja teljes egészségügyi ellátását biztosítja.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

van, Mammut bevásárló központban

Nyitva tartás

H-P 9-19

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése