245 481 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Exclusive Dental

Exclusive Dental

Exclusive Dental

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az Exclusive Dental egy családias hangulatú fogászati rendelő, ahol magasan képzett, kiváló szakemberek várják pácienseiket teljes körű fogászati ellátásra. Legyen szó esztétikai beavatkozásról, fogpótlásról, vagy szájsebészetről, munkatársaink szakmai ta...
Tovább olvasom
1053 Budapest, V. kerület, Ferenciek tere 4. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az Exclusive Dental egy családias hangulatú fogászati rendelő, ahol magasan képzett, kiváló szakemberek várják pácienseiket teljes körű fogászati ellátásra. Legyen szó esztétikai beavatkozásról, fogpótlásról, vagy szájsebészetről, munkatársaink szakmai tapasztalata minden bizonnyal az Ön igényeit is ki tudja majd elégíteni. 

Megközelíthetőség

  busz, metró

Parkolás

  utcán, Franklin Ház, Erzsébet híd alatt

Nyitva tartás

  Hétfő, Szerda, Csütörtök: 9.00 - 19:00 Kedden zárva! Péntek: 9:00 - 19:30

Vélemények

2016. november
2016. szeptember
2016. szeptember
2016. augusztus
2016. augusztus
Rendelő tiszta, a személyzet kedves.
2016. augusztus
2016. június
2016. június
2016. április
2016. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése