1 574 460 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Experident

Experident

1141 Budapest, XIV. kerület,
Fogaras köz 8.
(Alsórákos)
Információk a rendelőről

Az Experident fogorvosi rendelő 2011-ben épült azzal a céllal, hogy létrehozzon egy szakmailag és felszereltségében is egyedülálló fogorvosi praxist. A kiemelkedő technikai háttér és a világszínvonalú anyagok használata lehetővé teszik a minden igényt kielégítő fogászati ellátást. A fogászati kezelések során nagy hangs...

Tovább olvasom
Experident

Experident

Információk a rendelőről

Az Experident fogorvosi rendelő 2011-ben épült azzal a céllal, hogy létrehozzon egy szakmailag és felszereltségében is egyedülálló fogorvosi praxist. A kiemelkedő technikai háttér és a világszínvonalú anyagok használata lehetővé teszik a minden igényt kie...
Tovább olvasom
1141 Budapest, XIV. kerület, Fogaras köz 8. (Alsórákos)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az Experident fogorvosi rendelő 2011-ben épült azzal a céllal, hogy létrehozzon egy szakmailag és felszereltségében is egyedülálló fogorvosi praxist. A kiemelkedő technikai háttér és a világszínvonalú anyagok használata lehetővé teszik a minden igényt kielégítő fogászati ellátást. 
A fogászati kezelések során nagy hangsúlyt fektetünk a nyugodt környezet kialakítására illetve a stressz- és fájdalommentes kezelésekre.

Megközelíthetőség

Könnyű megközelíthetőség Zugló kertvárosi részén, családi házas környezetben.

Parkolás

Kiépített ingyenes parkolási lehetőség.

Nyitva tartás

HÉTFŐ: 8:00 - 14:00 KEDD: 14:00 - 20:00 SZERDA: 8:00 - 14:00 CSÜTÖRTÖK: 14:00 - 20:00 PÉNTEK: 8:00-14:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
50 %
4 csillag
50 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4.5
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése