140 034 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Ezredév Egészségügyi Központ

Ezredév Egészségügyi Központ

Információk a rendelőről


Az Ezredév Egészségügyi Központ Somogy megye legmodernebb magánklinikája, ami Kaposvár központjában található. A 2018-ban felújított épületegyüttes 7 szakrendelővel, 1 műtővel 1 endoscopos helyiséggel és 8 kórteremmel várja gyógyulni vágyó pácienseit. A k...
Tovább olvasom
7400 Kaposvár, Ezredév u. 12.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az Ezredév Egészségügyi Központ Somogy megye legmodernebb magánklinikája, ami Kaposvár központjában található. A 2018-ban felújított épületegyüttes 7 szakrendelővel, 1 műtővel 1 endoscopos helyiséggel és 8 kórteremmel várja gyógyulni vágyó pácienseit. A következő szakrendelésekre van lehetőség időpontot foglalni: - bőrgyógyászat - fül-orr-gégészet - neurológia - audiológia - kardiológia - urológia - nőgyógyászat - pulmonológia - UH diagnosztika - érsebészet - általános sebészet - plasztikai sebészet - proktológia - gasztroenterolgóia - ortopédia

Megközelíthetőség

  Kaposvár, Ezredév utca 12. főbejárat felől

Parkolás

  közterületen

Nyitva tartás

  H-P: 8:00-20:00

Vélemények

55 értékelés
2019. április
2019. április
Segítőkézség,kedvesség,jó felvilágosítás!
Nincs
2019. április
Mind az orvos, mind az asszisztens és recepciós nagyon kedvesek voltak. Minden nagyon precízen mégis rugalmasan zajlott.
2019. április
2019. április
2019. április
Megnyugtatóak volt az orvos és a nővér.
2019. április
2019. április
A kedvesség mindenkitől a recepcióstól, aszisztenstől az orvostól.
2019. április
A személyzet kedves, türelmes, segítőkész volt.
2019. április
nem volt tömeg, zaj
nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése