4 141 605 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Ezüstfény Klinika

Ezüstfény Klinika

1106 Budapest, X. kerület,
Pesti Gábor utca 26.
(Felsőrákos)
4.42 | 13 értékelés
Információk a rendelőről

Mai modern elvárásoknak megfelelő magánklinikánkon számos különböző szakterületi ellátással (pl. kardiológia, gasztroenterológia, ultrahang, fül-orr-gégészet, tüdőgyógyászat, stb.) várjuk az érdeklődőket. Orvosaink olyan szakmai háttérrel és felszereltséggel rendelkeznek, melyek a magas színvonalú ellátáshoz nélkülözhe...

Tovább olvasom
Ezüstfény Klinika

Ezüstfény Klinika

Információk a rendelőről

Mai modern elvárásoknak megfelelő magánklinikánkon számos különböző szakterületi ellátással (pl. kardiológia, gasztroenterológia, ultrahang, fül-orr-gégészet, tüdőgyógyászat, stb.) várjuk az érdeklődőket. Orvosaink olyan szakmai háttérrel és felszereltség...
Tovább olvasom
1106 Budapest, X. kerület, Pesti Gábor utca 26. (Felsőrákos)

Foglalj időpontot megbízható magánorvosokhoz most!

Részletes adatok

Bemutatkozás

Mai modern elvárásoknak megfelelő magánklinikánkon számos különböző szakterületi ellátással (pl. kardiológia, gasztroenterológia, ultrahang, fül-orr-gégészet, tüdőgyógyászat, stb.) várjuk az érdeklődőket. Orvosaink olyan szakmai háttérrel és felszereltséggel rendelkeznek, melyek a magas színvonalú ellátáshoz nélkülözhetetlenek. Nagy figyelmet szentelünk mind a gyermekekre, mind a családokra. Szívesen várunk minden kedves páciensünket, akiknek fontos, hogy várakozás mentesen, odafigyeléssel és körültekintéssel vizsgálják és kezeljék.

Megközelíthetőség

M2 metró Busz: 44,45,176E, 276E Árkád bevásálóközponttól 1 perc autóval

Parkolás

Saját parkoló, díjmentes!

Nyitva tartás

Minden nap szombat vasárnap is 8:00 - 20:00

Vélemények

4.42 az 5-ből
5 csillag
62 %
4 csillag
31 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.67
Tisztasága 4.75
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.83
Megközelíthetősége 4.75

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2017. november
Tüdőgyógyászaton voltam én és fülészeten a lányom. Fül orr gégészeten egyből kaptunk időpontot, tüdőgyógyászatra 2 napot kellett várnom. Nagyon emberi bánásmódban részesültünk. Kevesebbet is fizettünk mint amire számítottunk pedig nagyon alapos vizsgálatban volt része a kislányomnak és nekem is. Dr. Modok János fül orr gégészt és Karácsonyi Erzsébet tüdőgyógyászt bátran ajánlom!
-

(ellenőrzött értékelés)
2017. október
Udvarias alkalmazottak a recepción.
A tüdőgyógyászatot csak lépcsővel lehet megközelíteni, a felfelé lépcsőzés nagyon megterhelő bizonyos tüdőbetegségeknél.

(ellenőrzött értékelés)
2017. augusztus
A rövid, világos és jól érthető diagnózis.
-

(ellenőrzött értékelés)
2017. január
nincs
nincs

(ellenőrzött értékelés)
2016. augusztus
-
Az intereneten a foglaljorvost.hu oldalon foglaltam aug.10-én este időpontot 11-én délután 3-ra a férjem részére. Panaszai miatt gyors vizsgálatra lett volna szüksége, ezért nem az állami szektort választottuk. Mikor megérkezett, közölték vele, hogy a foglaljorvost.hu oldallal az Ezüstfény Klinika nem áll kapcsolatban, s nem is értik, hogy tudtunk foglalni. Mivel a doktor úr be volt táblázva, férjemet nem tudták fogadni. Telefonon elértem a foglaljorvost.hu diszpécserét, aki felvette a kapcsolatot a klinikával, s felajánlották, hogy egy másik időpontban szívesen fogadják, ami külföldi utazás miatt nem felelt meg. Szerencsénkre a panaszok hallatán Cardiovascularis Centrumban azonnal ellátták.

(nem ellenőrzött értékelés)
2016. június
Kolonoszkópián voltam Hering doktornőnél, aki rendkívül kedves és közvetlen, altatásban végezte a vizsgálatot. Csillagos 5-ös.
Az altatás előtt az aneszteziológus a váróban mér vérnyomást és vesz fel minden adatot a páciensről. Ez kissé kínos, ha más betegek vagy kísérők is tartózkodnak ott, hiszen senkire sem tartozik a gyógyszerszedési szokásom, vagy az esetleges szenvedélybetegségem, ill. az egyéb betegségeim és a vérképeredményem. Ez még fejlesztésre szorulna...