1 574 823 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Ezüstfény Klinika

Ezüstfény Klinika

1106 Budapest, X. kerület,
Pesti Gábor utca 26.
(Felsőrákos)
Információk a rendelőről

Mai modern elvárásoknak megfelelő magánklinikánkon számos különböző szakterületi ellátással (pl. kardiológia, gasztroenterológia, ultrahang, fül-orr-gégészet, tüdőgyógyászat, stb.) várjuk az érdeklődőket. Orvosaink olyan szakmai háttérrel és felszereltséggel rendelkeznek, melyek a magas színvonalú ellátáshoz nélkülözhe...

Tovább olvasom
Ezüstfény Klinika

Ezüstfény Klinika

Információk a rendelőről

Mai modern elvárásoknak megfelelő magánklinikánkon számos különböző szakterületi ellátással (pl. kardiológia, gasztroenterológia, ultrahang, fül-orr-gégészet, tüdőgyógyászat, stb.) várjuk az érdeklődőket. Orvosaink olyan szakmai háttérrel és felszereltség...
Tovább olvasom
1106 Budapest, X. kerület, Pesti Gábor utca 26. (Felsőrákos)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Mai modern elvárásoknak megfelelő magánklinikánkon számos különböző szakterületi ellátással (pl. kardiológia, gasztroenterológia, ultrahang, fül-orr-gégészet, tüdőgyógyászat, stb.) várjuk az érdeklődőket. Orvosaink olyan szakmai háttérrel és felszereltséggel rendelkeznek, melyek a magas színvonalú ellátáshoz nélkülözhetetlenek. Nagy figyelmet szentelünk mind a gyermekekre, mind a családokra. Szívesen várunk minden kedves páciensünket, akiknek fontos, hogy várakozás mentesen, odafigyeléssel és körültekintéssel vizsgálják és kezeljék.

Megközelíthetőség

M2 metró Busz: 44,45,176E, 276E Árkád bevásálóközponttól 1 perc autóval

Parkolás

Saját parkoló, díjmentes!

Nyitva tartás

Minden nap szombat vasárnap is 8:00 - 20:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
58 %
4 csillag
33 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.6
Tisztasága 4.7
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.8
Megközelíthetősége 4.7
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése