Google+
120 376 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Ezüstfény Klinika

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

Mai modern elvárásoknak megfelelő magánklinikánkon számos különböző szakterületi ellátással (pl. kardiológia, gasztroenterológia, ultrahang, fül-orr-gégészet, tüdőgyógyászat, stb.) várjuk az érdeklődőket. Orvosaink olyan szakmai háttérrel és felszereltsé...

Tovább olvasom >
A

Ezüstfény Klinika

1106 Budapest, X. kerület, Pesti Gábor utca 26. (Felsőrákos)

Részletes adatok

Bemutatkozás

Mai modern elvárásoknak megfelelő magánklinikánkon számos különböző szakterületi ellátással (pl. kardiológia, gasztroenterológia, ultrahang, fül-orr-gégészet, tüdőgyógyászat, stb.) várjuk az érdeklődőket. Orvosaink olyan szakmai háttérrel és felszereltséggel rendelkeznek, melyek a magas színvonalú ellátáshoz nélkülözhetetlenek. Nagy figyelmet szentelünk mind a gyermekekre, mind a családokra. Szívesen várunk minden kedves páciensünket, akiknek fontos, hogy várakozás mentesen, odafigyeléssel és körültekintéssel vizsgálják és kezeljék.

Megközelíthetőség

M2 metró Busz: 44,45,176E, 276E Árkád bevásálóközponttól 1 perc autóval

Parkoló

Saját parkoló, díjmentes!

Nyitvatartás

Minden nap szombat vasárnap is 8:00 - 20:00

Vélemények

11 értékelés

„Tüdőgyógyászaton voltam én és fülészeten a lányom. Fül orr gégészeten egyből kaptunk időpontot, tüdőgyógyászatra 2 napot kellett várnom. Nagyon emberi bánásmódban részesültünk. Kevesebbet is fizettünk mint amire számítottunk pedig nagyon alapos vizsgálatban volt rész...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Udvarias alkalmazottak a recepción.”

„A tüdőgyógyászatot csak lépcsővel lehet megközelíteni, a felfelé lépcsőzés nagyon megterhelő bizonyos tüdőbetegségeknél.”

,

„A rövid, világos és jól érthető diagnózis.”

,

„-”

„Az intereneten a foglaljorvost.hu oldalon foglaltam aug.10-én este időpontot 11-én délután 3-ra a férjem részére. Panaszai miatt gyors vizsgálatra lett volna szüksége, ezért nem az állami szektort választottuk. Mikor megérkezett, közölték vele, hogy a foglaljorvost.hu oldallal a...”

Végig olvasom
,

„Kolonoszkópián voltam Hering doktornőnél, aki rendkívül kedves és közvetlen, altatásban végezte a vizsgálatot. Csillagos 5-ös.”

„Az altatás előtt az aneszteziológus a váróban mér vérnyomást és vesz fel minden adatot a páciensről. Ez kissé kínos, ha más betegek vagy kísérők is tartózkodnak ott, hiszen senkire sem tartozik a gyógyszerszedési szokásom, vagy az esetleges szenvedélybetegségem, ill. az egy...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig