1 707 258 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Fabian Clinic

Fabian Clinic

1123 Budapest, XII. kerület,
Alkotás út 53. MOM Park II. emelet
(Németvölgy)
Információk a rendelőről

Szakszerű XXI. századi prevenció és gyógyítás Orvosaink a szakma hazai és nemzetközi szinten elismert képviselői, eszköz- és műszerparkunk a kor high-tech követelményeinek megfelelő. A szakrendelések, a szűrések, a diagnosztika során minőségi szakellátást kap, előjegyzés alapján, várakozás nélkül, megkülönböztetett fig...

Tovább olvasom
Fabian Clinic

Fabian Clinic

Információk a rendelőről

Szakszerű XXI. századi prevenció és gyógyítás Orvosaink a szakma hazai és nemzetközi szinten elismert képviselői, eszköz- és műszerparkunk a kor high-tech követelményeinek megfelelő. A szakrendelések, a szűrések, a diagnosztika során minőségi szakellátást...
Tovább olvasom
1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás út 53. MOM Park II. emelet (Németvölgy)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szakszerű XXI. századi prevenció és gyógyítás Orvosaink a szakma hazai és nemzetközi szinten elismert képviselői, eszköz- és műszerparkunk a kor high-tech követelményeinek megfelelő. A szakrendelések, a szűrések, a diagnosztika során minőségi szakellátást kap, előjegyzés alapján, várakozás nélkül, megkülönböztetett figyelemben és törődésben részesül. Sebészeti részlegünkön a legújabb műtéti technikákat alkalmazzuk. A műtét utáni órákat egy- és kétágyas, fürdőszobás, légkondicionált, TV-vel és Wi-Fi-vel felszerelt budai hegyekre panorámás szobáinkban töltheti. Magánklinikánk Buda zöldövezeti részén található, a MOM Park Bevásárlóközpont II. emeletén több mint 600 négyzetméteren. A mélygarázsban biztosított a parkolás. Klinikánk mind a Bevásárlóközpontból, mind a mélygarázs szintjeiről lifttel is könnyen megközelíthető.

Megközelíthetőség

Gyalogosan a Csörsz utca felől a MOM Park Bevásárlóközpont Csörsz utcai bejáratánál az MKB mellett induló liftből a 2. emeleten szálljon ki. A MOM Park Bevásárlóközpontból az 1. emeleten a H&M üzlet mellett lépcsősor vezet fel a 2. emeleten lévő klinikánkhoz. A mélygarázsban a zöld mezőben a 116. számú parkolóhely mellett találja azt a liftet, amely felhozza a 2. emeletre.

Parkolás

MOM park mélygarázsában

Nyitva tartás

hétköznaponként 8:00-20:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
44 %
4 csillag
55 %
3 csillag
0 %
2 csillag
1 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.67
Tisztasága 4.85
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.7
Megközelíthetősége 4.48
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése