2 286 090 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szilasy Zsuzsanna -

Dr. Szilasy Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A SOTE általános orvosi karán végeztem, majd az Orvostovábbképző Egyetemen dolgoztam a Szívsebészeti Osztályon, aneszteziológusként. Közben több alkalommal voltam tanulmányúton Münchenben, Berlinben, majd hosszabb ideig dolgoztam a Hamburgi Egyetemi Sz...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Szilasy Zsuzsanna -

Dr. Szilasy Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A SOTE általános orvosi karán végeztem, majd az Orvostovábbképző Egyetemen dolgoztam a Szívsebészeti Osztályon, aneszteziológusként. Közben több alkalommal voltam tanulmányúton Münchenben, Berlinben, majd hosszabb ideig dolgoztam a Hamburgi Egyetemi Szívsebészeten. Itt szereztem jártasságot a fájdalomcsillapításban, vé...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A SOTE általános orvosi karán végeztem, majd az Orvostovábbképző Egyetemen dolgoztam a Szívsebészeti Osztályon, aneszteziológusként. Közben több alkalommal voltam tanulmányúton Münchenben, Berlinben, majd hosszabb ideig dolgoztam a Hamburgi Egyetemi Szívsebészeten. Itt szereztem jártasságot a fájdalomcsillapításban, végtagblokádokban. Aneszteziológusként mindig fontos volt számomra, hogy csökkentsem a betegek félelmét és fájdalmát, hiszen a krónikussá vált fájdalom a beteg életminőségét rontja. Már osztályvezető főorvosként végeztem el a két éves Hagyományos Kínai Gyógyászat egyetemi képzését, elsősorban azért, hogy az alternatív, kiegészítő fájdalomcsillapító módszerekben is jártasságot szerezzek. Jelenleg az Istenhegyi Klinikán kívül fájdalomterápiás szakrendelést folytatok a Szt. Rókus Kórház Rendelőintézetében és a II. ker. Önkormányzat Egészségügyi Szolgálat Kapás utcai szakrendelőjében.

Klinika, ahol rendle: Vita Help

Tanulmányok

  • 1972 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma
  • 1976 anaestheziológia-intenzív terápia szakvizsga

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése