752 475 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő Budapesten a XIV. kerületben várja pácienseit! Célink, hogy a fogászati kezelések fájdalommentesek legyenek. Magánrendelőnkben megbízható, hosszú távú megoldásokat kínálunk, az esztétikai fogászat legmodernebb technika...
Tovább olvasom
1141 Budapest, XIV. kerület, Németpróna utca 41/a (Alsórákos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő Budapesten a XIV. kerületben várja pácienseit! Célink, hogy a fogászati kezelések fájdalommentesek legyenek. Magánrendelőnkben megbízható, hosszú távú megoldásokat kínálunk, az esztétikai fogászat legmodernebb technikai hátterével.

Vélemények

2018. augusztus
Mindenkinek ajánlom, aki szeretné átaludni a félelmetesnek gondolt fogászati kezelést. Még mindig félek, de már tudom, hogy van megoldás :-)
2018. március
2017. november
Mint mindenki én sem szeretek fogorvoshoz járni...de ide visszamegyek...korrektség,őszinteség, emberközpontúsàg...ami itt fogad... és a dr.nő vérprofi, és mindenki aki ott dolgozik. Én biztos hogy itt maradok... semmi fàjdalom,jó és esztétikus munka ...Nagyon köszönöm!
2015. október
jó légkör uralkodott a rendelőben.
2014. június
2014. június
2014. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése