3 740 301 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Fittderma

Fittderma

2400 Dunaújváros,
Vasmű út 15. Fszt.
Információk a rendelőről

A Fittderma bőrgyógyászati és orvosesztétikai centrum Dunaújváros szívében található.A Centrum elsősorban lézeres anyajegy műtétek elvégzésére hivatott, de egyéb jó-, illetve rosszindulatú bőrnövedékek eltávolítására is van lehetőség. Az arcon, a speciális tudást igénylő területeken például a szemkörnyéken szemész szak...

Tovább olvasom
Fittderma

Fittderma

Információk a rendelőről

A Fittderma bőrgyógyászati és orvosesztétikai centrum Dunaújváros szívében található.A Centrum elsősorban lézeres anyajegy műtétek elvégzésére hivatott, de egyéb jó-, illetve rosszindulatú bőrnövedékek eltávolítására is van lehetőség. Az arcon, a speciáli...
Tovább olvasom
2400 Dunaújváros, Vasmű út 15. Fszt.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Fittderma bőrgyógyászati és orvosesztétikai centrum Dunaújváros szívében található.

A Centrum elsősorban lézeres anyajegy műtétek elvégzésére hivatott, de egyéb jó-, illetve rosszindulatú bőrnövedékek eltávolítására is van lehetőség. Az arcon, a speciális tudást igénylő területeken például a szemkörnyéken szemész szakorvos, az orr és fülkagyló közelében fül-orr-gégész szakorvosok végzik el a műtéteket nagy gyakorlati tudással és tapasztalattal. A sebzárás módja, főként a rosszindulatú daganatok esetén személyre szabott (varrat vagy lézeres ) a biztonsági és esztétikai szempontok szerint dől el.

A műtét utáni követés, sebgondozás bőrgyógyászati felügyelet mellett zajlik. A szövettani lelet kiadásakor a bőrgyógyász az operáló orvossal közösen dönti el a további teendőket és az időszakos kontroll vizsgálat időpontját, melyen mindketten részt vesznek.

Diétás tanácsadással segítünk az egészség visszanyerésében illetve megtartásában. Sok olyan bőrbetegség van, ahol a megfelelő étrend megismerése, betartása meghatározó és jelentősen felgyorsítja a gyógyulást.

Megközelíthetőség

Autóval Budapesttől 60-km-re, (M6 autópálya) Székesfehérvártól pedig 50-km-re (62-es főút) helyezkedünk el. Autóbusszal nehézség nélkül megközelíthető távolsági illetve helyi buszjáratokkal, amely a Dózsa Mozi ( Dózsa György tér 1), Autóbusz állomás (Béke tér) megállóitól a rendelő 5-7 perc sétával elérhető. Vonattal, Budapest Déli Pályaudvarról az S40/S42-es járattal megközelíthető, Dunaújvárosi vasútállomástól pedig helyi autóbusz járattal.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Vasmű úton, illetve a közeli kis utcákban, a Bartók Kamaraszínház vagy a rendelővel szemben található SPAR szupermarket parkolójában elérhető ingyenes parkolási lehetőség.

Nyitva tartás

Hétfő: 08:00 - 13:00 / 14:00 - 20:00 Kedd: Zárva Szerda: 08:30 - 14:00 / 16:00 - 19:00 Csütörtök: 08:00 - 13:00 / 14:00 - 20:00 Péntek: 14:00 - 20:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -