2 286 090 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Patai Beatrix -

Dr. Patai Beatrix

Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar
Bemutatkozás

Leggyakoribb problémák, amivel érdemes az általános belgyógyászt felkeresni: rossz közérzet, fáradékonyság, szédülés, fejfájás, immunrendszeri gyengeség (gyakori fertőzések), étkezési és emésztési problémák, gyomorpanaszok, magas vérnyomás, szívdobogás...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Patai Beatrix -

Dr. Patai Beatrix

Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar
Bemutatkozás

Leggyakoribb problémák, amivel érdemes az általános belgyógyászt felkeresni: rossz közérzet, fáradékonyság, szédülés, fejfájás, immunrendszeri gyengeség (gyakori fertőzések), étkezési és emésztési problémák, gyomorpanaszok, magas vérnyomás, szívdobogásérzés, mellkasi vagy egyéb fájdalmak, nehézlégzés, lábdagadás, rossz...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Leggyakoribb problémák, amivel érdemes az általános belgyógyászt felkeresni: rossz közérzet, fáradékonyság, szédülés, fejfájás, immunrendszeri gyengeség (gyakori fertőzések), étkezési és emésztési problémák, gyomorpanaszok, magas vérnyomás, szívdobogásérzés, mellkasi vagy egyéb fájdalmak, nehézlégzés, lábdagadás, rossz terhelhetőség, vagy ha csak egyszerűen nem érezzük jól magunkat, és nem tudjuk biztosan, hogy mi lehet a probléma velünk. Az általános belgyógyász szakorvos egyik fő feladata a fenti problémák mögött húzódó okok feltárása az egész szervezetre kiterjedő holisztikus szemléletű fizikális vizsgálat és célzott laborvizsgálatok segítségével a meglévő betegségek kezelése, esetleg szükség esetén a páciens megfelelő egyéb szakorvoshoz történő irányítása. A belgyógyászati tevékenység másik alappillére a betegség-megelőzés, a rizikófaktorok felmérése, és ezek ismeretében életmód-tanácsadással a kockázatok minimalizálása a hosszantartó egészséges életért.

Klinikák, ahol rendel:
- Budai Egészségközpont
- Dr. Rose

Kórházi háttér

  • Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztály

Tanulmányok

  • 2007 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem, általános orvosi diploma
  • 2012 - Belgyógyászat szakvizsga
  • 2014 - Légügyi Hatóság által kijelölt repülőorvos

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése