1 383 117 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
TOP Menedzserszűrés -

TOP Menedzserszűrés

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Hungária Med-M magánrendelésein a szűrővizsgálatok keretein belül lehetőség van TOP menedzserszűrésre is, ami a következő vizsgálatokat foglalja magába: - Kérdőíves előszűrés az orvos személyes kikérdezése alapján; - Belgyógyászati vizsgálat (részlet...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
TOP Menedzserszűrés -

TOP Menedzserszűrés

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Hungária Med-M magánrendelésein a szűrővizsgálatok keretein belül lehetőség van TOP menedzserszűrésre is, ami a következő vizsgálatokat foglalja magába: - Kérdőíves előszűrés az orvos személyes kikérdezése alapján; - Belgyógyászati vizsgálat (részletes családi és egyéni kórelőzmény, vérnyomás -és testsúlymérés, BMI m...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Hungária Med-M magánrendelésein a szűrővizsgálatok keretein belül lehetőség van TOP menedzserszűrésre is, ami a következő vizsgálatokat foglalja magába: - Kérdőíves előszűrés az orvos személyes kikérdezése alapján; - Belgyógyászati vizsgálat (részletes családi és egyéni kórelőzmény, vérnyomás -és testsúlymérés, BMI meghatározás) - 12 elvezetéses nyugalmi EKG - Terheléses EKG - Szívultrahang - Laborvizsgálatok (30 komponens) - Laborvizsgálatok kiegészítése (TSH, PSA) - Széklet-vér vizsgálat - Arteriográfiai vizsgálat - Hasi és kismedencei ultrahang - Nyaki ultrahang - Mellkas röntgen, szívkonfigurációval - Mammográfia emlő ultrahanggal - Csontsűrűség mérés - Urológia vagy nőgyógyászat - Szemészet - Fül-orr-gégészet - Bőrgyógyászat - Írásos kiértékelés, életvezetési javaslat A szűrővizsgálatok elvégzésének időtartama 4 óra.

Specializáció

 • Szemészet
 • Bőrgyógyászat
 • Belgyógyászat
 • Fül-orr-gésézet
 • Urológia
 • Nőgyógyászat
 • Laborvizsgálatok
 • EKG

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése