1 482 945 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Dénes Tibor -

Dr. Dénes Tibor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1999-ben végzett a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd az egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgozott. Munkája során a fogorvoslás több kiválóságával is módja volt együttműködni. Elsajátíthatta tőlük az orvoslást a gyakorlatban is...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Dénes Tibor -

Dr. Dénes Tibor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1999-ben végzett a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd az egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgozott. Munkája során a fogorvoslás több kiválóságával is módja volt együttműködni. Elsajátíthatta tőlük az orvoslást a gyakorlatban is. Fontos szemléletet tanítottak meg számára azzal, hogy "azon a bizo...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1999-ben végzett a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd az egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgozott. Munkája során a fogorvoslás több kiválóságával is módja volt együttműködni. Elsajátíthatta tőlük az orvoslást a gyakorlatban is. Fontos szemléletet tanítottak meg számára azzal, hogy "azon a bizonyos kezelt fogon 'lóg' egy ember is", aki azt szeretné, hogy az éppen szükséges beavatkozás a lehető legkevesebb fájdalommal, kellemetlenséggel járjon (cserébe a bizalmáért, hogy hozzá fordult). Ennek figyelembevételével igyekszik orvosolni páciensei problémáit a lehető legjobb, legmodernebb kezelési eljárásokkal itt, a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrumban. 2002 óta dolgozik ebben a fiatalos, lendületes teamben.

Tanulmányok

  • 1999 Semmelweis Egyetem fogorvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése