1 482 867 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Abu-Raya Muafaq -

Dr. Abu-Raya Muafaq

5.0 | 23 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, arab, héber, magyar, román
Bemutatkozás

Dr. Abu-Raya Muafaq fogszakorvos főorvos, fogpótlástan szakorvosa, implantológus magánrendelése. A doktor úr gyógyítási filozófiája, hogy minden esetben szem előtt tartja a páciens egyéni helyzetét, véleményét, és ennek megfelelően igyekszik az összes...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Abu-Raya Muafaq -

Dr. Abu-Raya Muafaq

Beszélt nyelvek: angol, arab, héber, magyar, román
Bemutatkozás

Dr. Abu-Raya Muafaq fogszakorvos főorvos, fogpótlástan szakorvosa, implantológus magánrendelése. A doktor úr gyógyítási filozófiája, hogy minden esetben szem előtt tartja a páciens egyéni helyzetét, véleményét, és ennek megfelelően igyekszik az összes lehetséges kezelés közül a legoptimálisabbat kiválasztani. Nagyon üg...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Abu-Raya Muafaq fogszakorvos főorvos, fogpótlástan szakorvosa, implantológus magánrendelése. A doktor úr gyógyítási filozófiája, hogy minden esetben szem előtt tartja a páciens egyéni helyzetét, véleményét, és ennek megfelelően igyekszik az összes lehetséges kezelés közül a legoptimálisabbat kiválasztani. Nagyon ügyel a pontos, precíz munkavégzésre, a betegek utánkövetésére, rendszeres ellenőrző vizsgálatokra is.

Specializáció

 • fogbeültetés, implantológia
 • teljes körű fogászati szakellátás, fémmentes koronák és hidak
 • fogszabályozás

Tanulmányok

 • 1995 lasi Orvostudományi Egyetem fogorvos
 • 2000 Magyar Ekvivalencia Központ honosítás

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara
 • Fogorvosi Tagozat
 • Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága

Vélemények

5 az 5-ből
23 értékelés alapján
5 csillag
96 %
4 csillag
4 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.9
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Horváth Annamária
2016. október
Egész életemben féltem a fogászati kezelésektől, viszont mióta Mufi doktor úr kezel, minden félelmem elszállt! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, fájdalommentesen kezel. A klinika légköre is szuper, mindenki kedves, barátságos, gyönyörű és higiénikus a rendelő is!
Tamás
2016. augusztus
Környezet, szakmai hozzáértés
Tamásné
2016. augusztus
Ő egy olyan fogorvos, aki csak a legjobbat akarja a pácienseinek. Több éve ismerem , hát számomra és akiknek ajánlottam, egy álom doki. Úgy húz fogat, hogy ilyen fájdalommentesen még soha senki.
Tüzsó
2016. augusztus
Nagyon kedves ès figyelmes volt. Teljes mértékben èrti azt amit csinál. Bátran ajánlom mindenkinek.
K. Zoltán.
2016. június
Magas szakmai tudás, mosolygós arc, barátságos, közvetlen hangulat, semmi várakozás a megbeszélt időhöz, kellemes személyzet és elfogadható ár. Részletes, érthető tájékoztatás. Itt - az előzetes félelmem ellenére - érződött, hogy a beteg a fontos.
Zoltán
2016. március
Fogorvosom javaslatára vidékről kerestem fel a főorvost. Közvetlen, megnyugtató és minden apróságra kiterjedően implantátumok beépítését végezte el. Félelmem ellenére minimális fájdalom volt a kezelés alatt és után is. Az utókezelésre vonatkozóan minden tanáccsal ellátott. Kolléganői kedvesek és figyelmesek. Előzetes félelmem felesleges volt, ha máskor is lesz fogászati problémám csak Őt fogom keresni, a távolság ellenére is. Ezen a Klinikán éreztem, hogy mindent megtesznek a betegért, a beteg az első. Ami nem mellékes az árak a többi klinika áraihoz képest jóval alacsonyabbak. Érdemes volt vidékről felutaznom. nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
M. Mária
2016. január
Köszönöm a kedves törődést és a fájdalommentes bánásmódot.
G. Hajna
2016. január
Profizmusból, türelemből, gyorsaságból, higiéniàból, emberségből csillagos ötös! Mindenkinek csak ajánlani tudom, Mufi doktor úr a legjobb fogorvos akit ismerek!!
U. Szandra
2015. október
Nagyon féltem a gyökérkezeléstől, de a doktor úr szakértelmének köszönhetően teljesen fájdalommentes kezelésben volt részem. Mindenkinek ajánlom! Én ezentúl csak hozzá járok.
M. Bojana
2015. október
Nagyon nehéz jó fogorvost találni, de nekem sikerült, megfizethető áron. Köszönöm a doktor úrnak.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése