368 262 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Amir Pasha Nouri - Fogorvos

Dr. Amir Pasha Nouri

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Amir Pasha Nouri fogorvos magánrendelése. Pasha Doktor Iránból érkezett Magyarországra, fogorvosi diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte. Itt ismerkedett meg későbbi feleségével, aki gyógyszerészként dolgozik, és aki nagyon sokat segített a...

Specializáció

  • - szájsebészeti beavatkozások
  • - PRF-technika
  • - konzerváló- és fogpótlástani beavatkozások

Tanulmányok

2014 Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi kar

Tovább olvasom
RNDentist
1068 Budapest, VI. kerület, Szondi utca 94. (Terézváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VI. kerület, Szondi utca 94.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Amir Pasha Nouri fogorvos magánrendelése.

Pasha Doktor Iránból érkezett Magyarországra, fogorvosi diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte. Itt ismerkedett meg későbbi feleségével, aki gyógyszerészként dolgozik, és aki nagyon sokat segített a magyar kultúra megismerésében és a nyelv elsajátításában.

A Doktor Úr a pécsi klinika mellett körzeti ellátást folytatott, illetve egy szekszárdi implantációs magánklinikán szerzett szakmai tapasztalatokat, majd szimultán egy Tolna megyei település és egy dunaföldvári rendelő fogorvosi feladatait látta el.

A Doktor Úr tud segíteni, ha Önnek szájsebészeti, implantációs beavatkozásokra van szüksége.
Egyik specializációja a PRF-technika, amely során a szájsebészeti műtétekhez a páciens vénájából vett vérből centrifugált biológiai mátrixot lehet felhasználni, ami alkalmas csontpótlásként, sebészeti membránként, illetve segíti a gyógyulást és esztétikai beavatkozások esetén is alkalmazható.

Specializáció

  • - szájsebészeti beavatkozások
  • - PRF-technika
  • - konzerváló- és fogpótlástani beavatkozások

Tanulmányok

  • 2014 Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi kar

Vélemények

2 értékelés
2019. június
Dr. Amir Pasha Nouri fogorvos nagyon kedves és precíz! Nagyon örültem, hogy megismertem, biztosan visszatérek még hozzá! Külön köszönöm, hogy nagyon figyelmes volt rám, hogy picit félős vagyok. Ezeken a kezeléseken vettem részt: foghúzás (fájdalom mentes). Fogkő eltávolítás ( eddigi legprofibb eltávolítás) Köszönöm!
Nem volt ilyen.
2019. június
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése