2 308 230 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Amir Pasha Nouri - Szájsebész, Fogorvos, Lézergyógyász

Dr. Amir Pasha Nouri

4.89 | 6 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Amir Pasha Nouri fogorvos magánrendelése. Pasha Doktor Iránból érkezett Magyarországra, fogorvosi diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte. Itt ismerkedett meg későbbi feleségével, aki gyógyszerészként dolgozik, és aki nagyon sokat segített a...

Tovább olvasom
Dr. Amir Pasha Nouri - Szájsebész, Fogorvos, Lézergyógyász

Dr. Amir Pasha Nouri

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Amir Pasha Nouri fogorvos magánrendelése. Pasha Doktor Iránból érkezett Magyarországra, fogorvosi diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte. Itt ismerkedett meg későbbi feleségével, aki gyógyszerészként dolgozik, és aki nagyon sokat segített a magyar kultúra megismerésében és a nyelv elsajátításában. A Doktor...

Tovább olvasom
Gáspár Medical Center
1085 Budapest, VIII. kerület, József körút 37. (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Amir Pasha Nouri fogorvos magánrendelése.

Pasha Doktor Iránból érkezett Magyarországra, fogorvosi diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte. Itt ismerkedett meg későbbi feleségével, aki gyógyszerészként dolgozik, és aki nagyon sokat segített a magyar kultúra megismerésében és a nyelv elsajátításában.

A Doktor Úr a pécsi klinika mellett körzeti ellátást folytatott, illetve egy szekszárdi implantációs magánklinikán szerzett szakmai tapasztalatokat, majd szimultán egy Tolna megyei település és egy dunaföldvári rendelő fogorvosi feladatait látta el.

A Doktor Úr tud segíteni, ha Önnek szájsebészeti, implantációs beavatkozásokra van szüksége.
Egyik specializációja a PRF-technika, amely során a szájsebészeti műtétekhez a páciens vénájából vett vérből centrifugált biológiai mátrixot lehet felhasználni, ami alkalmas csontpótlásként, sebészeti membránként, illetve segíti a gyógyulást és esztétikai beavatkozások esetén is alkalmazható.

Specializáció

  • - szájsebészeti beavatkozások
  • - PRF-technika
  • - konzerváló- és fogpótlástani beavatkozások

Tanulmányok

  • 2014 Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi kar

Vélemények

4.89 az 5-ből
5 csillag
83 %
4 csillag
17 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.83
Megfelelő volt az ellátásod? 4.83

Részletes vélemények

Novák Györgyné
2022. április
Rég óta fog problémával küzdök, nagyon örültem mikor hallottam a Gáspár Medical Centerről. Pasha doktor úr kezelt, implantátum, ínyplaszika, új fogsor. Megnyugtató, kedves, a munkája korrekt, pontos, precíz! Újra merek mosolyogni. Nagyon köszönöm! Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
József
2019. október
Bölcsességfogam eltávolítására érkeztem a Doktor úrhoz. Precíz, gyors munkát végzett. Elégedetten távoztam. Jó szívvel ajánlom másoknak is!
-
Tamas
2019. október
Az orvosi kezeles.
Semmi
Kozma Barbara
2019. június
Dr. Amir Pasha Nouri fogorvos nagyon kedves és precíz! Nagyon örültem, hogy megismertem, biztosan visszatérek még hozzá! Külön köszönöm, hogy nagyon figyelmes volt rám, hogy picit félős vagyok. Ezeken a kezeléseken vettem részt: foghúzás (fájdalom mentes). Fogkő eltávolítás ( eddigi legprofibb eltávolítás) Köszönöm!
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése