3 046 986 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bedő Zsombor - Fogorvos

Dr. Bedő Zsombor

4.93 | 15 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. A fogorvosi szakmán belül főként az esztétikai beavatkozásokra specializálódtam. Az egyetemi oktatáson felül számos továbbképzési programban résztvettem, hogy a legjobb keze...

Tovább olvasom
Dr. Bedő Zsombor - Fogorvos

Dr. Bedő Zsombor

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. A fogorvosi szakmán belül főként az esztétikai beavatkozásokra specializálódtam. Az egyetemi oktatáson felül számos továbbképzési programban résztvettem, hogy a legjobb kezelést nyújthassam pácienseinknek. Az egyik legnagyobb motiváció a mu...

Tovább olvasom
360 Dental
1136 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 33. Fsz. 1. (31-es kapucsengő)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. A fogorvosi szakmán belül főként az esztétikai beavatkozásokra specializálódtam.

Az egyetemi oktatáson felül számos továbbképzési programban résztvettem, hogy a legjobb kezelést nyújthassam pácienseinknek.

Az egyik legnagyobb motiváció a munkám során, amikor látom a páciens arcán az elégedettséget és az ehhez társuló végtelen örömöt, magabiztosságot.

Saját tapasztalatom, hogy megfelelő kommunikációval minden probléma megoldható, minden félelem leküzdhető és nem marad hiányérzet a páciensben.

 

A következő problémákkal tudnak hozzám fordulni:

-fogfájás

-fogpótlások készítése

-kerámia héjak készítése

-esztétikus tömés készítés

-amalgám tömések cseréje

-fogfehérítés

-gépi gyökérkezelés

-fogeltávolítás

-fogkő eltávolítás

-góckutatás

-fogágybetegség kezelése

-krétafehér foltok kezelése

 

Ha a konzultáció során komplex szájsebészeti kezelés vagy fogászati implantátum beültetése válik szükségessé, rendelőn belül szájsebész kollégához irányítjuk tovább.

Tanulmányok

  • Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kar

Dr. Bedő Zsombor vélemények

4.93 az 5-ből
5 csillag
93 %
4 csillag
7 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.93
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.87
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2023. február
Megértő kezekbe kerültem. Segítőkész volt az orvos. Profi módon segített. Egyből megértette problémámat.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. január
A doktor Úr, türelmes volt és precíz, az asszisztense pedig kedves. Figyelve volt a fájdalomküszöbömre. Számomra fontos, hogy ne érezzem magam egy futószalagon ahol a gyorsaság a lényeg és ennyiből álljon egy látogatás. Itt megkaptam azt, hogy van rám idő, nem probléma az ha felteszem akár a sokadik kérdésemet. Aki tart a fogorvosoktól, annak bátran ajánlom.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. november
Fájdalommentes kezelés, illetve a teljeskörű tájékoztatás. Az orvos szakított időt arra, hogy részletesen átbeszéljük a kezelési tervet és készségesen válaszolt minden kérdésemre. Asszisztensétől pedig hasznos fog ápolási tanácsokat kaptam.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom, nagyon körültekintően végezték a munkájukat.

(ellenőrzött értékelés)
2022. július
A doktor úr nagyon profi szakember. Egy hosszában félbetört foggal mentem hozzá, és sikerült megmentenie, amit előtte két fogorvos is ki akart húzni. Most már csak benne bízom! Emellett a rendelő hangulata is nagyon kellemes volt, ami nálam plusz pont.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. július
Fogorvoshoz nem nagyon szeretnek járni az emberek, de ide már csak egy stresszes napomon is eljönnék egy fogfehérítésre h megnyugodjak. Fogkőtelenítésen voltam, én személy szerint nem szeretem, de a doktor úr nyugott kellemes hangja biztonság érzetet keltett bennem egy pillanat alatt,majdnem vízszintesbe pozícióba a fogorvosi műszerek között. Minden tökéletesen és gyorsan ment, a végeredmény alaposra sikerült, csak ajánlani tudom mindenkinek.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. július
A kezelés végig nagyon jó hangulatban telt. A doktor úr fel volt készülve. Mindent elmagyarázott és ezzel megnyugtatott. Ajánlom mindenkinek!
-