2 292 648 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Benedek Péter -

Dr. Benedek Péter

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Több, mint 20 éves praxisom során, dolgozzak bárhol is, klinikán, magánrendelőmben, külföldön, mindig csak egyetlen cél vezérelt: a kezelések végeztével elégedett, boldog páciensek álljanak fel a fogászati székből. Továbbra is célom, hogy a „rettegett”...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Benedek Péter -

Dr. Benedek Péter

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Több, mint 20 éves praxisom során, dolgozzak bárhol is, klinikán, magánrendelőmben, külföldön, mindig csak egyetlen cél vezérelt: a kezelések végeztével elégedett, boldog páciensek álljanak fel a fogászati székből. Továbbra is célom, hogy a „rettegett” fogászati beavatkozásokat - amelyek sok embert visszatartanak a ren...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Több, mint 20 éves praxisom során, dolgozzak bárhol is, klinikán, magánrendelőmben, külföldön, mindig csak egyetlen cél vezérelt: a kezelések végeztével elégedett, boldog páciensek álljanak fel a fogászati székből. Továbbra is célom, hogy a „rettegett” fogászati beavatkozásokat - amelyek sok embert visszatartanak a rendelőktől - fájdalom- és stresszmentesen végezzem, ezért a rendelőnkben a legkorszerűbb személyi és technikai hátteret alakítottuk ki. Vallom, hogy a kiegyensúlyozott, türelmes hozzáállás és a saját magammal szemben felállított magas szakmai mérce az alapja az Ön elégedettségének. Főorvosként arra törekszem, hogy a klinikán dolgozó fogszakorvosok kivétel nélkül kiváló szakmai hozzáértéssel és ugyanilyen kiegyensúlyozott, türelmes hozzáállással forduljanak minden pácienshez.

Klinika, ahol rendel: Korona Dental

Specializáció

  • Protetika, esztétikai fogászat
  • Implantológia

Tanulmányok

  • 1992 fog és szájbetegségek szakvizsga
  • 1990 Semmelweis Egyetem Fogorvos

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése