754 119 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Benedek Péter -

Dr. Benedek Péter

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Több, mint 20 éves praxisom során, dolgozzak bárhol is, klinikán, magánrendelőmben, külföldön, mindig csak egyetlen cél vezérelt: a kezelések végeztével elégedett, boldog páciensek álljanak fel a fogászati székből. Továbbra is célom, hogy a „rettegett”...

Specializáció

 • Protetika, esztétikai fogászat
 • Implantológia

Tanulmányok

 • 1992 fog és szájbetegségek szakvizsga
 • 1990 Semmelweis Egyetem Fogorvos

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Több, mint 20 éves praxisom során, dolgozzak bárhol is, klinikán, magánrendelőmben, külföldön, mindig csak egyetlen cél vezérelt: a kezelések végeztével elégedett, boldog páciensek álljanak fel a fogászati székből. Továbbra is célom, hogy a „rettegett” fogászati beavatkozásokat - amelyek sok embert visszatartanak a rendelőktől - fájdalom- és stresszmentesen végezzem, ezért a rendelőnkben a legkorszerűbb személyi és technikai hátteret alakítottuk ki. Vallom, hogy a kiegyensúlyozott, türelmes hozzáállás és a saját magammal szemben felállított magas szakmai mérce az alapja az Ön elégedettségének. Főorvosként arra törekszem, hogy a klinikán dolgozó fogszakorvosok kivétel nélkül kiváló szakmai hozzáértéssel és ugyanilyen kiegyensúlyozott, türelmes hozzáállással forduljanak minden pácienshez.

Klinika, ahol rendel: Korona Dental

Specializáció

 • Protetika, esztétikai fogászat
 • Implantológia

Tanulmányok

 • 1992 fog és szájbetegségek szakvizsga
 • 1990 Semmelweis Egyetem Fogorvos

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése