2 289 219 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Biczó Adrienn -

Dr. Biczó Adrienn

Beszélt nyelvek: angol, magyar, olasz
Bemutatkozás

Az egyetem elvégzése után egy évig a Konzerváló Fogászati Klinikán szerezte elméleti és tapasztalati tudását rezidensként. Szakterülete az endodoncia, melyhez a legújabb technikákat és műszereket alkalmazza. Ezen kívül az elsők között használta az ózon...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Biczó Adrienn -

Dr. Biczó Adrienn

Beszélt nyelvek: angol, magyar, olasz
Bemutatkozás

Az egyetem elvégzése után egy évig a Konzerváló Fogászati Klinikán szerezte elméleti és tapasztalati tudását rezidensként. Szakterülete az endodoncia, melyhez a legújabb technikákat és műszereket alkalmazza. Ezen kívül az elsők között használta az ózonterápiát a fogszuvasodás kezelésében. Specialitásához tartozik továb...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az egyetem elvégzése után egy évig a Konzerváló Fogászati Klinikán szerezte elméleti és tapasztalati tudását rezidensként. Szakterülete az endodoncia, melyhez a legújabb technikákat és műszereket alkalmazza. Ezen kívül az elsők között használta az ózonterápiát a fogszuvasodás kezelésében. Specialitásához tartozik továbbá a betétek, koronák, és részleges fogpótlások készítése, valamint az esztétikai fogászat, mosolytervezés. Rendszeresen részt vesz továbbképző előadásokon és alkalmazza az ott elsajátított tudást. Angol és olasz nyelven beszél. Főbb kezelések: Ózonkezelés Gyökérkezelés Mosolytervezés Fogpótlás (korona, híd) Héjak (Veneer)

Specializáció

 • Esztétikai fogászat
 • Mosolytervezés
 • Endodontia

Tanulmányok

 • 2003.: Semmelweis Egyetem, Fogorvostudományi kar, fogorvosi diploma summa cum laude minősítéssel
 • 2005.: Fog- és szájbetegségek szakvizsga, kitűnő eredménnyel
 • 2011.: Konzerválófogászat, fogpótlástan szakvizsga, kiválóan megfelelt eredménnyel

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Endodonciai Társaság
 • Ír Orvosi Kamara
 • Olasz Orvosi Kamara: OMCEO - Torino

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése