1 489 866 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Demeter Tamás -

Dr. Demeter Tamás

5.0 | 7 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Demeter Tamás fogorvos magánrendelése. Dr. Demeter Tamás vagyok. 2012-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Jelenleg is az Egyetemen dolgozom, ahol állami ösztöndíjas PhD hallgatóként részt veszek a kutatómunkában, emellett...

Tovább olvasom
Dr. Demeter Tamás -

Dr. Demeter Tamás

Beszélt nyelvek: magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Demeter Tamás fogorvos magánrendelése. Dr. Demeter Tamás vagyok. 2012-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Jelenleg is az Egyetemen dolgozom, ahol állami ösztöndíjas PhD hallgatóként részt veszek a kutatómunkában, emellett a fogorvostanhallgatók gyakorlati oktatásában is: magyar, angol és n...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Demeter Tamás fogorvos magánrendelése. Dr. Demeter Tamás vagyok. 2012-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Jelenleg is az Egyetemen dolgozom, ahol állami ösztöndíjas PhD hallgatóként részt veszek a kutatómunkában, emellett a fogorvostanhallgatók gyakorlati oktatásában is: magyar, angol és német nyelven tartok előadásokat és gyakorlatokat. A Fogpótlástani Klinikán aktív betegellátó tevékenységem részeként tagja vagyok az állkapocsízületi rendellenességeket kezelő Gnathológiai munkacsoportnak. Fő szakmai érdeklődési területem az esztétikai és a restauratív fogászat, a minimálinvazív fogászat, a mosolytervezés, a fogpótlások tervezése és készítése, ideértve a komplex esetek rehabilitálását is. Rendszeresen járok továbbképzésekre, kongresszusokra, valamint folyamatosan nyomon követem szakterületem újdonságait, és a megszerzett tudást pácienseim ellátásakor is alkalmazom. Munkámat mindig igyekszem nagy lelkesedéssel és odafigyeléssel, a szakma szabályai szerint végezni. Célom, hogy pácienseimet nyugodt környezetben, a legnagyobb figyelemmel és törődéssel, empatikusan és fájdalommentesen kezeljem. Nagy hangsúlyt helyezek a mindennapokban a környezetvédelemre, valamint a fenntartható fejlődésre. Szabadidőmet szívesen töltöm futással, kerékpározással, természetjárással vagy utazással. „A tökéletesség iránti igyekezet az egyetlen valódi elégedettség.” (Sri Chinmoy)

Specializáció

  • esztétikai és restuaratív fogászat
  • minimálvazív fogászat
  • mosolytervezés
  • fogpótlások tervezése és készítése

Kórházi háttér

  • Fogpótlástani Klinika

Tanulmányok

  • 2012 - Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.9
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Tibor
2017. február
A lelkiismeretes munka.
nem volt
ZS.Ferenc
2016. december
52 éves vagyok és fogpótlást készitettem dr.Demeter Tamással és nagyon elégedet vagyok. az eredménnyel újra tudok mosolygni! köszönöm!
Sz.Viki
2016. december
Gyönyörű fehér tömést készített nekem dr.Demeter Tamás Köszönöm!
M.Nikoletta
2016. december
Érzéstelenítés során nem tapasztaltam fájdalmat:-)
Sramkó Róbert
2016. december
Barátságos volt az orvos
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése