3 261 981 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Dömösi Ágnes -

Dr. Dömösi Ágnes

4.75 | 4 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Dömösi Ágnes 2012-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2012-től a Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika fogorvosa. Szakterülete a konzerváló fogászat, esztétikai fogászat, fogpótlások. Angolul, németül társa...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Dömösi Ágnes -

Dr. Dömösi Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Dömösi Ágnes 2012-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2012-től a Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika fogorvosa. Szakterülete a konzerváló fogászat, esztétikai fogászat, fogpótlások. Angolul, németül társalgási szinten beszél. Miért lettem fogorvos? Számomra a fogorvosi hi...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További fogorvos magánorvosok

Még több fogorvos

További fogorvos magánorvosok

Még több fogorvos orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Dömösi Ágnes 2012-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2012-től a Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika fogorvosa. Szakterülete a konzerváló fogászat, esztétikai fogászat, fogpótlások. Angolul, németül társalgási szinten beszél. Miért lettem fogorvos? Számomra a fogorvosi hivatás mindig is vonzó volt, mivel ez az a terület, ahol a gyógyítás mellett az esztétikumnak is nagy szerep jut. Egy szépen helyreállított fogazat nem csak a testre, hanem a lélekre is jótékony hatással van. Szeretnék segíteni az embereknek abban, hogy újra merjenek mosolyogni. 

Klinika, ahol rendel: Diamant Dent, Sanoral Fogászati és szájsebészeti klinika

Specializáció

  • konzerváló fogászat,
  • esztétikai fogászat,
  • fogpótlások

Tanulmányok

  • 2012 Semmelweis Orvostudományi Egyetem fogorvos
  • 2016 konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga

Dr. Dömösi Ágnes vélemények

4.75 az 5-ből
5 csillag
75 %
4 csillag
25 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.75
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.75
Megfelelő volt az ellátásod? 4.75

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2015. március
Kedves fiatal doktornő.
A doktornő és asszisztense a kezelés második felétől a magánéletükről beszélgettek végig. Egyrészt abszolúte nem érdekel, másrészt akkor abban az x percben és órában az a minimum,hogy én vagyok az első, rólam szól a kezelés, én kapjak 100%-os figyelmet, elvégre nem kevés pénzt hagyok ott, ők pedig dolgoznak, én sem a klienseim előtt beszélem ki a magán dolgaimat,mert megtisztelem ennyivel őket,hogy csak rájuk szánom a figyelmemet, még ha beszélni nem is tudok közben. sajnos ez nem egyedi, ez a magyar orvosi hozzáállás sajátossága.

(nem ellenőrzött értékelés)
2015. március
Legkellemesebb tapasztalatom a kezelés tökéletes szakszerűsége, a maximális figyelem, barátságos légkör – egy fogorvos, akihez végre bátran megyek :)
-