2 289 219 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Görög Gábor -

Dr. Görög Gábor

5.00 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, szerb-horvát
Bemutatkozás

Klinikák, ahol rendel: GGDent Fogászati és Implantációs Központ Fő profilunk a professzionális implantológia és szájsebészet. Több, a fogászatban egyedi megoldásnak számító eljárást alkalmazunk úgy, mint az azonnali implantáció azonnali fogsorral (pl....

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Görög Gábor -

Dr. Görög Gábor

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, szerb-horvát
Bemutatkozás

Klinikák, ahol rendel: GGDent Fogászati és Implantációs Központ Fő profilunk a professzionális implantológia és szájsebészet. Több, a fogászatban egyedi megoldásnak számító eljárást alkalmazunk úgy, mint az azonnali implantáció azonnali fogsorral (pl. All-on-six), vagy a fájdalommentes, vágás nélküli sebészeti beavatk...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Klinikák, ahol rendel: GGDent Fogászati és Implantációs Központ  

Fő profilunk a professzionális implantológia és szájsebészet. Több, a fogászatban egyedi megoldásnak számító eljárást alkalmazunk úgy, mint az azonnali implantáció azonnali fogsorral (pl. All-on-six), vagy a fájdalommentes, vágás nélküli sebészeti beavatkozást biztosító sebészeti sablon (digitális implantáció). A szájsebészet mellett a fogászat minden területére kiterjedő szolgáltatást nyújtunk, kezdve a hagyományos konzerváló fogászati beavatkozásoktól egészen az esztétikai fogászati megoldásokig. Prémium kategóriás berendezéseink és eszközeink segítségével a nehezebben felismerhető fog- és csontelváltozások is kezelhetőek. Fogászati CT készülékünk három dimenziós képet ad a fogak állapotáról, elkerülve a hagyományos röntgenfelvételeken mutatkozó esetleges torzulásokat.

Rendelési idő:
hétfő: 08-14
kedd: 13-19
szerda: 08-14
csütörtök: 13-19
péntek: 08-14

Specializáció

  • Szájsebész fogszakorvos, implantológus

Tanulmányok

  • Fogorvosi diplomám 2009-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán.
  • 2012-ben szájsebész fogszakorvosi vizsgát tettem.

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Nándor
2015. október
Fájdalommentes volt a beavatkozás, jó választás volt a doktorur.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése