1 500 798 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Hermann Gábor -

Dr. Hermann Gábor

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

1991-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogászati Karán. Már több mint 15 éve foglalkozom fogszabályozással. Több technikát én alkalmaztam először az országban (láthatatlan fogszabályozás, arc-esztétikai kezeléstervezés, Damon technika). Szakértője vagy...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Hermann Gábor -

Dr. Hermann Gábor

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

1991-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogászati Karán. Már több mint 15 éve foglalkozom fogszabályozással. Több technikát én alkalmaztam először az országban (láthatatlan fogszabályozás, arc-esztétikai kezeléstervezés, Damon technika). Szakértője vagyok több olyan eljárásnak, melyek világszinten is újdonságok. Ilyenek...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1991-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogászati Karán. Már több mint 15 éve foglalkozom fogszabályozással. Több technikát én alkalmaztam először az országban (láthatatlan fogszabályozás, arc-esztétikai kezeléstervezés, Damon technika). Szakértője vagyok több olyan eljárásnak, melyek világszinten is újdonságok. Ilyenek: -láthatatlan fogszabályozás, nyelv felöli készülékkel (lingualtechnika) -láthatatlan fogszabályozás Invisalign készülékkel -láthatatlan fogszabályozás MTM és Clear Aligner készülékekkel -új technológia, Damon technika, un. „Lágy erőkkel működő fogszabályozás”. Az Amerikai Fogszabályozó Szövetség, valamint más hazai és nemzetközi szervezet tagja vagyok.

Specializáció

  • Fogszabályozás

Tanulmányok

  • 1991 Semmelweis Egyetem Fogászati Kar
  • 1993 fog és szájbetegségek szakvizsga
  • 1999 fogszabályozás szakvizsga

Tagságok

  • Amerikai Fogszabályozó Szövetség

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése