2 289 174 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Janik Leonard -

Dr. Janik Leonard

5.00 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, orosz
Bemutatkozás

1999-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, de már az egyetemet megelőzően 1990 óta dolgoztam a Szent Rókus Kórház Szájsebészeti Osztályán, amely diplomám megszerzése után is a munkahelyem volt. 2005 óta dolgozom a ma...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Janik Leonard -

Dr. Janik Leonard

Beszélt nyelvek: angol, magyar, orosz
Bemutatkozás

1999-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, de már az egyetemet megelőzően 1990 óta dolgoztam a Szent Rókus Kórház Szájsebészeti Osztályán, amely diplomám megszerzése után is a munkahelyem volt. 2005 óta dolgozom a magánszférában, célom a fájdalommentes ellátás, a fogorvosoktól való f...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1999-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, de már az egyetemet megelőzően 1990 óta dolgoztam a Szent Rókus Kórház Szájsebészeti Osztályán, amely diplomám megszerzése után is a munkahelyem volt. 2005 óta dolgozom a magánszférában, célom a fájdalommentes ellátás, a fogorvosoktól való félelem feloldása és a prevenció. Csak olyan beavatkozásokat végzek el, amelyek szakmailag is indokoltak, nem a profittermelés lebeg a szemem előtt.

Specializáció

 • Általános fogászati ellátás

Tanulmányok

 • 1999. SOTE Fogorvostudományi Kar
 • 2002. Fog- és szájbetegségek szakorvosa
 • 2005. Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Kar
 • 2010. Megelőző orvostan és népegészségtan szakorvosa

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Higiénikusok Társasága
 • Magyar Hipertónia Társaság

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Nikolett
2020. május
nagy rendes, odafigyelő orvos! Én ha bármi probléma van hozzá szoktam fordulni és mindig sikeresen megoldja a problémámat! AJÁNLOM MINDENKINEK!!!!!
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése