2 286 090 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kálmán Katalin - Fogorvos, Szájsebész

Dr. Kálmán Katalin

Beszélt nyelvek: angol, magyar, olasz
Bemutatkozás

A Szegedi Tudományegyetemen 2015-ben szereztem meg fogorvosi diplomámat. Dentoalveolaris sebészet szakvizsgámat 2019-ben tettem le. A szájsebészeti beavatkozások közül az impaktált bölcsességfogak eltávolítását, valamint az implantátum beültetéseket vé...

Tovább olvasom
Dr. Kálmán Katalin - Fogorvos, Szájsebész

Dr. Kálmán Katalin

Beszélt nyelvek: angol, magyar, olasz
Bemutatkozás

A Szegedi Tudományegyetemen 2015-ben szereztem meg fogorvosi diplomámat. Dentoalveolaris sebészet szakvizsgámat 2019-ben tettem le. A szájsebészeti beavatkozások közül az impaktált bölcsességfogak eltávolítását, valamint az implantátum beültetéseket végzem legszívesebben. A sebészet mellett szívesen foglalkozom az eszt...

Tovább olvasom
Rock Rose Dental Lounge
1052 Budapest, V. kerület, Petőfi tér 3. B lépcsőház 1 em. 3. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Szegedi Tudományegyetemen 2015-ben szereztem meg fogorvosi diplomámat. Dentoalveolaris sebészet szakvizsgámat 2019-ben tettem le. A szájsebészeti beavatkozások közül az impaktált bölcsességfogak eltávolítását, valamint az implantátum beültetéseket végzem legszívesebben.
A sebészet mellett szívesen foglalkozom az esztétikai és helyreállító fogászati beavatkozásokkal, valamint a mosolytervezéssel. Egy véletlen folytán 2021 év elején csatlakoztam a Rock Rose csapatához és többek között az itt végzett helyreállító műtétekben való részvétel inspirált. Nagyon tetszik, hogy lehet így is dolgozni, mert magam is mélyen hiszek a Rock Rose által létrehozott szemléletben.
Fontosnak tartom a legkorszerűbb technológiák elsajátítását, ezért folyamatosan képzem magam és rendszeres látogatója vagyok magyar és külföldi tudományos konferenciáknak is. Folyékonyan beszélek angolul és olaszul, Olaszországban éltem 3 évet.
Hiszem és látom, hogy az orvos-páciens kapcsolat a szakmai hozzáállás mellett egy mély hosszú távú bizalom kiépítésén alapul. A kezelések során célom a teljes fájdalommentesség mellett a nyugodt , vidám hangulat megteremtése.

Specializáció

  • szájsebészet
  • implantológia

Tanulmányok

  • 2018 március-2018 szeptember Szegedi Tudományegyetem Arc- és Állcsontsebészeti Klinika
  • 2015 szeptember-2021 május Sanoral Dental Clinic

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése