1 473 399 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kelbert Éva -

Dr. Kelbert Éva

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Rendelésemre várom mindazokat, akiknek fontos, hogy fogsoruk egészséges és ápolt legyen. Az általános szolgáltatások (fogtömés, fogpótlás, fogmegtartó megoldások) mellett magas színvonalú esztétikai és szájhigiénés kezelésekkel (fogfehérítés, fogkőeltá...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Kelbert Éva -

Dr. Kelbert Éva

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Rendelésemre várom mindazokat, akiknek fontos, hogy fogsoruk egészséges és ápolt legyen. Az általános szolgáltatások (fogtömés, fogpótlás, fogmegtartó megoldások) mellett magas színvonalú esztétikai és szájhigiénés kezelésekkel (fogfehérítés, fogkőeltávolítás) is foglalkozom. Klinika, ahol rendel: C Med

Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Rendelésemre várom mindazokat, akiknek fontos, hogy fogsoruk egészséges és ápolt legyen. Az általános szolgáltatások (fogtömés, fogpótlás, fogmegtartó megoldások) mellett magas színvonalú esztétikai és szájhigiénés kezelésekkel (fogfehérítés, fogkőeltávolítás) is foglalkozom.

Klinika, ahol rendel: C Med

Tanulmányok

  • 1990 Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi kar
  • 1995 fog- és szájbetegségek szakorvosa
  • 2014 biológiai fogászati tanfolyam

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése